Mobila Alexandria

Mobila Alexandria

Mobila Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Alexandria: Mobila Alexandria.

Servicii

    Bucatarii

Gama de mobila bucatarie este o alegere ideala pentru cei ce-si doresc o bucatarie amenajata in stil modern, placut si functional, avand parte, in acelasi timp, si de un aspect clasic, simplu si elegant. Linia design-ului este una clara, acesta axandu-se, in primul rand, pe un grad sporit de folosire a spatiului util. Cele doua corpuri de baza – unul in patru usi si celalalt in doua plus un compartiment pentru sertare – si cele doua corpuri suspendate – in patru si respectiv trei usi – ofera suficient loc pentru depozitare, compartimentarea fiind gandita astfel incat sa puteti avea tot ce va este util la indemana.
Blatul de lucru este, de asemenea, generos, astfel incat sa nu existe niciun inconvenient daca va propuneti experimente culinare dintre cele mai complexe. Sugestia noastra este de a pozitiona plita si hota in centru, pentru mai multa mobilitate, dar corpurile de mobilier pot fi dispuse si in diverse alte pozitii sau combinatii, in functie de particularitatile geometrice sau de necesitatile impuse de constructia bucatariei dumneavoastra.


    Mobilier pentru baie

O camera de baie trebuie sa fie un spatiu imaculat, ordonat si placut, fie ca avem tendinta de a petrece aici mult timp pe care ni-l dedicam noua, rasfatandu-ne intr-o cada cu spuma, fie ca obisnuim sa folosim cat mai des cabina de dus, in incercarea de a castiga timp.
Mobilierul pentru baie este alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.


    Mobilier pentru birouri

Un birou managerial nu trebuie sa epateze si sa impresioneze prin opulenta. Din contra, simplitatea este, de multe ori, mai de dorit si mai apreciata. Mesajul pe care trebuie sa-l transmita este unul de seriozitate, de ordine, buna organizare si de respect fata de partenerul de afaceri sau fata de interlocutor. Desigur, bunul gust al fiecaruia isi poate spune cuvantul si poate iesi in evidenta.
In afara ‘desk’-ului propriu-zis, setul include si doua corpuri ‘office’, pentru depozitarea documentelor. Imaginea de ansamblu este una sobra dar echilibrata, transmitand un sentiment de mediu familiar – lucru la care contribuie si nuanta de lemn aleasa. Un scaun confortabil este tot ce mai lipseste pentru ca tabloul sa fie complet.


    Mobila lemn masiv

    Desi in design-ul modern conceptele au suferit transformari si distorsionari uneori radicale, cand spunem mobila spunem si lemn, de cele mai multe ori. Iar lemnul masiv este materialul nobil folosit in trecut in tamplarie si din ce in ce mai putin in prezent. Nu credem ca este necesar, dar vom enumere, totusi, calitatile mobilierului din lemn masiv: rezistenta, clasa, impozanta, personalitate, autenticitate. Prezenta unei astfel de piese intr-o incapere sau locuinta isi lasa profund amprenta asupra stilului si atmosferei. Pentru a reconditiona mobilierul vechi multi fac eforturi materiale substantiale – noblesse oblige, am putea spune. Produsele pe care vi le propunem sunt, poate, un pic mai scumpe decat altele, dar va ofera garantia calitatii si a elegantei. Va invitam sa le descoperiti. Si, da! Mobila din lemn masiv se poate realiza, la noi, si pe comanda!


    Mobila rattan

    Suntem cu totii familiarizati cu impletiturile din nuiele, fie ca e vorba de maturi, scaune, mese, cosuri sau alte obiecte utile. Acest mestesug, izvorat din necesitate, a devenit, in timp, o arta. Rattan-ul este o specie de palmier, fibrele sale fiind foarte flexibile si foarte rezistente. De aceea, intrebuintarea lui a cunoscut o crestere constanta in ultimul timp. Dincolo de aspect – unul deosebit, placut, natural – mobilierul din rattan este si foarte practic si rezistent. Produsele din aceasta gama se adreseaza atat interiorului cat si exteriorului, asa ca daca sunteti in cautare de mobila cu personalitate puteti sa aruncati o privire pe oferta noastra. Putem garanta ca veti fi impresionati! Puteti adauga perne sau saltele pentru un confort sporit, acest lucru nefiind absolut necesar. Chiar si un singur obiect din aceasta gama poate adauga o tusa de personalitate design-ului de interior sau de exterior pe care il alegeti.