Mobila Arad

PFA ADOC A-I

Mobila Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Arad: PFA ADOC A-I.

 
mobilierdormitordinmdfinfoliatmatsipalmelaminatletitzia_400  Firma noastra de mobila, ADOC  , din judetul Arad va propune o gama variată de mobilă, produsa din pal melaminat pe care o producem la comanda precum:mobilier pentru case si apartamente(dormitoare, bucatarii, livinguri), mobilier comercial(spatii comerciale, farmacii, magazine ), mobilier scolar( scoli, gradinite).

  De asemenea, efectuam reparatii si reconditionare mobila si binale.

  Folosindu-ne de talentul, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil,sa construiti impreuna cu noi un adevarat camin,plin de caldura si bun gust. Si pentru ca ADOC stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari, ca putem realiza la comanda mobila visurilor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.    

  Firma noastra a dezvoltat o gama de mobilier  ce se remarcă prin rafinament şi eleganţă, astfel incit se poate afirma ca mobila realizata de firma noastră pune foarte bine în valoare spaţiul căruia îi este destinata şi îndeplineşte cele mai înalte exigenţe.
  Produsele noastre de mobilier se remarcă prin stil, rafinament, eleganţă, confort. Sunt produse cu un design deosebit, un excelent raport calitate -preţ, într-un cuvant simbolul unui ambient confortabil.

  images_sadsaad_400
  Firma noastră este un binecunoscut nume în domeniul productiei de mobila din lemn, datorită calităţilor deosebite de execuţie cat şi a preţului accesibil.

  Va asteptam sa ne contactati pentru a transforma caminul dumneavoastra intr-un loc cu adevarat primitor,plin de eleganta si rafinament.

Servicii

  pal_0141024x723_400Producem mobilier la comanda pentru pentru:

  • bucatarie;
  • dormitor;
  • spatii comerciale;
  • mobilier de uz didactic;

 Comercializam de asemenea si  europaleti. 

 Realizam mobilier de calitate la comanda, dupa gusturile fiecarui client!

 Firma noastra desfasoara si activitatea de reparatii si intretinere mobilier si tot ce tine de lemn. 

 De asemenea, firma noastra se ocupa si cu productia de ambalaje din lemn.