Mobila bucatarie

Mobila bucatarie

Mobila bucatarie Deplasarea rapida prin bucatarie este esentiala daca doriti sa pregatiti o masa gustoasa repede. Bucataria dvs. este mult mai placuta atunci cand gasiti fiecare castron si aveti o suprafata curata pentru taiere, amestecare si masurare. In cazul in care bucataria dvs. nu este destul de satisfacatoare nevoilor dvs., atunci puteti beneficia de  mobilier nou de bucatarie. Insulele, sertarele, dulapurile si rafturile pot transforma bucataria intr-un spatiu mai util, adaugand in acelasi timp un nou stil  in casa dvs.

Selectare mobila bucatarie pentru un spatiu cat mai util

Nu aveti nevoie sa fiti un expert in designul casei pentru a gasi o camera mai convenabila. Uitati-va la bucataria dvs. si gasiti zidurile goale si colturile in care se potrivesc etajere, insule si rafturi. Nu excludeti reorganizarea mobilierului dvs. actual de bucatarie pentru a face mai mult spatiu. Faceti o harta si includeti masuratori detaliate pentru a decide care piese noi se vor potrivi cel mai bine. Luati in considerare stilul in aceasta etapa timpurie pentru a va asigura ca alegeti piesele cele mai la moda.

Comparati materialele: sertarele, insulele si rafturile vin in mai multe stiluri si tipuri de materiale. Rafturile si sertarele din otel inoxidabil sunt aditii placute la o bucatarie moderna, in timp ce insulele din lemn ofera o senzatie rustica. Pentru a va rasfata cu designul home-to-the-minute, incercati mobilier de bucatarie amestecat. Rafturile din lemn cu blaturi din otel inoxidabil adauga o multime de dimensiuni unei bucatarii de orice stil. Rafturile din otel inoxidabil, cu accente de cupru, va pot improspata bucataria si va pot oferi un loc versatil cu un aspect antic.

Economisiti spatiu pentru functionalitate: cel mai bun mobilier de bucatarie este extrem de functional, desi acest lucru inseamna lucruri diferite pentru diferite persoane. Daca aveti o colectie de vase supradimensionate pentru depozitare, asigurati-va ca insula de bucatarie pe care o alegeti are sertare mari si dulapuri spatioase. Sertarele mai mici, intr-o bucatarie cocheta eleganta, sunt esentiale daca doriti sa va organizati colectia mare de unelte de bucatarie. Faceti inventarul bunurilor dvs. de bucatarie inainte de a cumpara mobilier, daca nu sunteti sigur de cerintele dvs. personale de functionalitate.

Adaugati accentele corecte: mobilierul dvs. de bucatarie ar trebui sa se adauge decorului casei dvs., indiferent daca aveti o bucatarie draguta in spatele casei de 50 de ani sau o bucatarie mare, deschisa in mansarda  moderna. Odata ce mobilierul dvs. nou este stabilit in bucataria dvs., alegeti accentele potrivite pentru a atrage atentia asupra celor mai bune caracteristici. Un bloc clasic de cutite de lemn adauga un element elegant unui nou dulap de otel inoxidabil, in timp ce vasele de cupru lumineaza un raft de lemn in stil industrial. Adaugati o culoare stralucitoare la noul dvs. mobilier de bucatarie, cu un suport de oua rosu, o colectie de vase multicolore sau un prajitor de paine rosu.

Toate aceste detalii vor face ca bucataria sa fie un mediu atractiv si dragut in care sa preparati alimentele pentru cei dragi. De asemenea, recomandarea noastra este sa gasiti un stil uniform pentru bucatarie.