Mobila dormitor copii

Mobila dormitor copii

Mobila dormitor copiiAtunci cand cumperi mobila pentru copii, prima ta consideratie poate fi cat de stralucitoare, distractiva si funky este sau daca functioneaza in tema generala a dormitorului sau se potriveste cu preferintele copilului tau. Sau, poate ti-a fost oferit in dar mobilier de familie, trecut prin mai multe generatii generatii?

Cum alegem corect mobila dormitor copii?

Evident, stilul sau aspectul sunt consideratii mari, dar este chiar mai important sa tineti cont de siguranta atunci cand alegeti mobilier pentru copii. Anumite articole de zi cu zi au probleme de siguranta deosebite. De exemplu, ati stiut ca exista mai multe accidente la copii care implica anual patuturi decat orice alt echipament de mobila din S.U.A.? Deci, siguranta in primul rand - trebuie doar sa aveti in vedere urmatoarele sfaturi pentru o casa fericita, prietenoasa pentru copii.

 

  1. Mobilierul antic, vintage sau pre-utilizat ar trebui sa respecte standardele actuale de siguranta

 

Inapoi la patuturi. Odata foarte popular, stilul de dresaj al patuturilor a fost interzis in S.U.A. incepand cu 2011. Un copil ar putea sa se alunece intre partea cu bare si baza patutului, sa ramana prins si eventual sa se sufoce datorita instabilitatii mecanismului de fixare, ceea ce inseamna ca partea respectiva a iesit de pe baza patului. De asemenea, entraparea este o problema mare. Utilizati regula cu doua degete. Asigurati-va ca nu puteti introduce mai mult de doua degete intre marginea saltelei si partile laterale ale patutului (sau sinelor). Daca puteti, copilul dvs. poate ramane prins.

 

Simtul normal este un bun ghid. Nu utilizati patuturi vechi (sau alte obiecte de mobilier) cu sipci sau sine lipsa sau care sunt instabile sau prea fixe. Sipcile de pe paturi sau sinele de pat nu trebuie sa fie mai mari de 2 3/4 inci. Scaunele inalte contemporane necesita curele de siguranta - scaunele vechi trebuie neaparat sa aiba curele de siguranta, deci daca nu va puteti desparti de acea bucata de nostalgie victoriana, atasati un ham de siguranta (si vegheati mereu asupra oricarui copil aflat intr-un scaun inalt).

 

Mobilierul vechi poate avea muchii aspre, sparturi si parti ruginite sau lipsa. Cuiele libere, balamalele si suruburile se pot zgaria; Ele pot provoca, de asemenea, caderea mobilierului. Tapiteria mobilierului vechi poate fi inflamabila. Inlocuiti pernele vechi ale scaunelor sau paturile vechi si paturile pentru pat cu o tapiterie noua care se potriveste cu standardele de siguranta actuale.

 

  1. Mobila pentru copii ar trebui sa fie realizate din materiale adecvate

 

Aceasta masa de cafea din sticla fab poate fi foarte buna in apartamentul tau in stil loft, dar copiii si sticla nu merg bine impreuna: orice obiect fragil, casant si potential periculos nu are loc intr-un dormitor pentru copii sau pentru adolescenti. In mod similar, mobilierul din metal, cum ar fi paturile sau scaunele, este prea greu si periculos. Un mobilier de plastic rezistent, neted sau lustruit este ideal.

 

  1. Asigurati-va ca mobilierul impiedica alunecarea

 

Tabelele si scaunele usor si colorate in culori vii pot arata dulci si atragatoare, dar daca aluneca atunci cand sunt folosite, sunt generatoare de accidente. Tabelele care sunt usor de deplasat sau de impins nu sunt o alegere buna pentru plasarea de alimente si bauturi calde, de exemplu.