Mobila de gradina

Mobila de gradina

    gradina2_400Vara este in deplinatatea puterilor, si ne trezim ca stam in gradina de acasa sau de la casa de vacanta pe scaune din plastic, la o masa ramasa de la bunica. Verdeata ne inconjoara, florile au crescut exact asa cum ne-am dorit, insa ceva strica peisajul.
    Ca sa nu mai vorbim ca unul dintre scaune are piciorul rupt si masa se clatina. Ca sa nu mai ajungem insa in situatia de a fi nemultumite de felul in care arata gradina noastra, mai bine ne facem dinainte un plan, exact cum am face pentru decorarea unei camere. Ce tip de mobila ne trebuie, ce s-ar potrivi la genul nostru de gradina? Iar daca avem rabdare si imaginatie, putem ajunge la rezultate superbe, ca in fotografiile de mai jos, nu inainte insa sa avem grija la urmatorii pasi.

    Sezlongurigradina3_400.
Pentru motait in soare. Orice alta activitate in afara de motait si citit cere o alta mobila decat sezlongul. Le recomandam pe acelea care au masuta incorporata, unde puteti tine paharul si cartea.

    Bancute
Bancutele de exterior au o istorie serioasa, incepand cu clasicele banci verzi din parc. Acum ele exista in mii de forme si sunt facute din zeci de materiale. O bancuta fara spatar este ideala daca ati pus la cale un decor minimalist, insa una cu spatar si cu brate va parea mult mai domestica. Bancutele nu mai sunt doar pentru sezut pe ele, acum exista bancute-suport de flori, bancute cu rafturi pentru unelte de gradinarit si bancute cu masuta incorporata.

  gradina4_400  Mese
Mesele de gradina merg de la simple si strict utilitare pana la capodopere de stilizare, de la masute mici pana la piese pentru cate 12 persoane. Un lucru e sigur, trebui sa se potriveasca cu restul mobilierului. Daca avei scaune club, atunci o masa mai joasa, ca de cafea se va potrivi mai bine decat una inalta si rotunda. Mesele inalte si mici sunt potrivite pentru a completa o sofa, iar cele cu rafturi incorporate ofera o solutie buna penru a pastra diverse accesori de gradina.

    Scaune
Gama din care puteti sa alegeti este foarte variata, atat in ceea ce priveste materialul, designul cat si dimensiunile. Daca primiti des musafiri, un set de scaune stil "club" in care aceastia sa poata sta confortabil ar fi ideal. Daca gradina e mai degraba un refugiu romantic, o sofa sau un balansoar se potrivesc mai bine.