Mobila sufragerie

Mobila sufragerie

Mobila sufragerieS-au vazut foarte multe livinguri mobilate gresit, cu cele mai mari piese izolate la perete. Da, spatiul  este pastrat larg si deschis. Cu toate acestea, camera nu pare mai mare sau mai primitoare. Nu favorizeaza conversatia sau apropierea de grup. Cele mai bune camere nu sunt cutii statice.

Sfaturi mobila sufragerie

Designerul Ann Lowengart spune ca scaunele mobile sunt cheia. "Ne plac scaunele pivotante care se pot asocia cu o canapea, televizorul sau se pot plasa in aer liber", spune ea. "Alte elemente favorite sunt scaunele si bancile care pot fi deplasate pentru a crea scaune suplimentare sau pentru a facilita conversatii intime. Piesele mobile ofera o versatilitate spatiala - de aceea le iubim atat de mult".

 

Fiecare camera de zi are un punct focal. Este locul  care atrage atentia cand intram prima data in camera. Designerii Alison Vanderpool si Ariana Villalta de la The Elegant Abode sugereaza sa incepem de acolo. "Asigurati-va ca intotdeauna incepeti cu un punct focal principal si incepeti sa plasati mobilier de acolo", spune Vanderpool. "Nu va fie frica sa va puneti mobilierul in mijlocul camerei. Un covor cu suprafata decenta il va imprastia si va crea un sentiment mai confortabil".

 

Vanderpool si Villalta incep cu piesele tapitate, in primul rand, pentru a delimita un aranjament placut de asezare. Le place sa utilizeze fie doua canapele potrivite care se asorteaza una cu cealalta, fie o canapea cu doua fotolii pentru a incuraja interactiunea  cu ceilalti in camera. Pentru a va asigura ca exista intotdeauna loc pentru mai multe, "fotiliile pot fi, de asemenea, un mare plus fata de scaune si pot fi usor de deplasat", spune Vanderpool.

 

Este distractiv sa visezi un design atunci cand alegi mobilierul pentru camera de zi, dar va trebui, de asemenea, sa fii practic, si asta nu inseamna doar sa ramai la un buget anume. Aruncati o privire mai jos pentru a afla cum sa alegeti mobilierul pentru camera de zi.

 

Analizati modul in care va fi folosit camera. In cazul in care este o zona pentru divertisment ocazional pentru oaspeti, puteti merge pentru mobilier dainty si tesaturi delicate. Pe de alta parte, daca serveste ca un spatiu hangout obisnuit pentru familia dvs., veti dori sa schimbati aceste piese cu unele rezistente la socuri si rezistente la pete.

Coordonati stiluri. Utilizati caracteristicile arhitecturale majore din camera dvs. pentru a ghida stilul mobilierului  din camera. Daca aveti un semineu rustic mare, va recomandam sa cumparati un decor  din lemn. Pe de alta parte, poate doriti sa va aplecati spre mobilierul modern daca ferestrele va cad pe o scena a orasului. Sau puteti obtine mai multa forma daca sufrageria este impodobita cu ornamente bogate.

Luati in considerare confortul. Alegeti canapeaua si scaunele cu confort. Alegeti mobilierul realizat cu materiale de inalta calitate si veti simti luxul de fiecare data cand va relaxati.

Selectati locurile. Alegeti un design pentru scaunele dvs. care se incadreaza in stilul dvs. general. Cand vine vorba de tesaturi, alegeti in functie de nivelul de utilizare pe care il va indura canapeaua sau scaunul. Pielea bine vopsita se poate mentinetine mai bine decat multe acoperiri din tesaturi. Daca mergeti pentru tapiterie de tesaturi, investiti intr-un strat de protectie. Oaspetii pot varsa vin, iar copiii pot varsa aproape orice.