Mobilier interior

Mobilier interior

Mobilier interiorAranjamentul de mobilier interior este una dintre cele mai grele decizii de luat  intr-o camera, dar cand decizia este buna, este perfecta. Daca va faceti timp pentru a crea un aranjament de mobilier asa cum trebuie, nu va trebui niciodata sa rearanjati.

Cum aranjam mobilier interior pentru cele mai bune decoruri

Mai jos sunt cateva sfaturi pentru aranjarea mobilierului pentru camere mici si mari. Aceste elemente de baza ale aranjamentului de mobilier va pot ajuta sa creati o camera si o casa care cu un aspect uniform.

 

Cu alte cuvinte, goliti complet camera, daca este posibil.

 

Stiu ca acest lucru poate fi greu, mai ales intr-un apartament de oras inghesuit, dar uneori este imposibil sa vizualizati un aspect nou, daca nu incepeti cu o camera goala.

 

Decideti asupra punctului  focal. Fiecare camera are nevoie de un punct focal. Acesta este elementul definitoriu in camera voastra. Poate fi un lucru la fel de simplu ca un semineu sau o piesa unica de mobilier sau opere de arta. Mobilierul dvs. ar trebui aranjat pentru a scoate in evidenta cat mai bine punctul dumneavoastra focal. De exemplu, in camera de zi sau in dormitor, canapeaua sau patul ar trebui sa se confunde cu punctul focal.

 

Aduceti inautru cea mai mare piesa de mobilier. In camera de zi, aceasta ar fi canapeaua. In dormitor, patul si in sala de mese, masa. Aceasta piesa de mobilier trebuie sa fie in locul potrivit inainte ca orice altceva sa apara in camera.

 

Sfaturi pentru pozitionarea piesei principale.

 

Identificati modelele de trafic si evitati crearea unui curs plin de obstacole. De exemplu, daca trebuie sa taiati camera  de luat masa pentru a ajunge in bucatarie, nu veti dori sa evitati o masa imensa si scaune doar pentru a obtine un pahar de apa.

Decideti cu privire la utilizarea camerei - adunari intime, distractie cu multimi mari, dormit si jucat (ca in dormitorul unui copil) sau doar de dormit? Principala dvs. piesa, in special intr-o incapere mare, va va ajuta sa definiti scopul si utilizarea spatiului.

Nu blocati usi, ferestre sau vederi in alte incaperi, daca este posibil. Luati in considerare acesti factori inainte sa incepeti sa va mutati mobilierul.

 

Utilizati mobilierul ramas pentru a defini zonele.

Acest lucru este foarte important intr-o camera mare, dar este la fel de important intr-un spatiu mic. Restul mobilierului si decorului ar trebui sa imbunatateasca si sa lucreze in jurul piesei  principale si a punctului  focal. Daca o bucata mai mica nu se potriveste sau nu va completeaza acesti doi factori in camera, ea nu apartine acestui spatiu.

 

Sfaturi pentru pozitionarea pieselor  mai mici.

Din nou, considerati fluxul de trafic. Veti continua sa va impiedicati in aceste bucati mai mici, daca nu le puneti bine pe toate.

Luati in considerare dimensiunile si proportia pieselor dvs. si modul in care acestea se incadreaza in dimensiunea existenta a spatiului dvs. Un scaun prea mic langa o canapea mare se vede deseori neplacut. La fel se face o imagine minuscula atarnata pe un perete mare.