Saltele Relaxa

Saltele Relaxa

   

      Pentru ca dumneavoastra sa aveti un somn linistitor, confortabil si sanatos, v-am pregatit o colectie de saltele Relaxa cu arcuri, cu mecanisme inteligente si inovatoare ce sunt concepute astfel incat sa asigure o pozitie corecta a corpului dumneavoastra in timpul somnului. Daca veti alege modele noastre de saltele Relaxa cu arcuri veti avea parte de un somn profund, relaxant si comfortabil presarat numai cu vise frumoase.Saltele Relaxa

     Saltelele Relaxa sunt echivalente saltelelor pe plasa de arcuri, ortopedice si superortopedice. Aceasta denumire a aparut prima oara in ITALIA in anul 1810.

     In general, cand ne hotaram sa achizitionam o saltea, ne lovim de o lozinca destul de neprietenoasa si foarte des folosita, (pret mare = calitate), care limiteaza optiunile clientilor pentru un segment de piata foarte extins. Acest segment de piata alcatuit dintr-o populatie cu venituri medii trebuie sa se limiteze la un anumit buget atunci cand doresc achizitionarea un anume produs, in cazul de fata... o saltea. Se spune ca o saltea, cu cat costa mai mult, cu atat calitatea ei este mai mare.

      Saltelele RELAXA ofera o alta perspectiva asupra acestei abordari, deoarece calitatea nu consta intr-un pret mare, ci in grija si respectul pentru clientii nostrii. Acestia sunt intampinati de o oferta variata, avand posibilitatea de a alege nu in functie de pret, ci in functie de dorinte, pretul nefiind un factor de constrangere, limitativ.

      Saltele Relaxa - Structura:

     Saltelele Relaxa sunt alcatuite dintr-un miez elastic din arcuri tip BONNEL cu cinci spire si forma bitronconice din otel nedeformabil cu diametrul 2.2 de mm. Intr-o saltea Relaxa matrimoniala sunt aproximativ 400 arcuri, iar intr-una single sunt aproximativ 200 arcuri. Saltelele au cate un strat de poliuretan de 2 cm, nedeformabil, de inalta densitate, impreuna cu un strat de feltru rigidizat, pe fiecare parte.

     De asemenea Saltelele Relaxa va ofera protectie impotriva alergenilor si va asigura ca nu veti transpira in timpul somnului avand in structura lor un strat de poliuretan antitranspirant si antialergic de inalta densitate.

     Poliuretanul "sistem box" permite o rigidizare perimetrala astfel incat salteaua dumneavoastra nu se va deforma pe parcursul utilizarii.

     Saltelele Relaxa dispun de o fata de iarna alcatuita dintr-un strat de lana care va asigura ca veti avea parte de nopti calduroase pe parcursul iernii si o fata de vara ce dispune de un strat de vatelina de bumbac pentru a va asigura un somn comfortabil si racoros pe timpul verii.

     Alte caracteristici ale saltelelor Relaxa sunt aerisirea perimetrala a saltelei pe toate marginile, fixarea componentelor prin matlasare pe intreaga suprafata si stofa de acoperire a saltelei alcatuita din bumbac.

     Aceste saltele au o garantie de 2 ani o inaltimea saltelei este de cca. 22 cm si rezista la o greutate cuprinsa intre 110-115 kg/persoana.