Sfaturi pentru decorare

Sfaturi pentru decorare

    Orice casa are nevoie de mici schimbari din cand in cand. Atunci cand simti ca peretii albi sunt gata sa te inghita sau ca locuinta ta este lipsita de culoare, este bine sa cauti inspiratie pentru a schimba ceva.
deco2_400
    Daca nu dispui de suficiente resurse financiare pentru a renova intreaga casa, afla ca ii poti da un strop de culoare si fara multi bani. Specialistii in decoratiuni interioare, vin in ajutorul celor care se lupta cu monotonia din locuinta.

    Nu ar strica nici niste lumanari mari, albe, precum cele din imaginea de mai jos, pe care sa le aprinzi atunci cand vrei sa mai animi putin atmosfera.

    Daca livingul tau este lipsit de culoare, iar nuantele care predomina sunt cele de bej si crem, atunci ar trebui sa-i dai putina viata cu niste accesorii si obiecte de decoratiune in nuante calde. Spre exemplu, ai putea sa cumperi nite pernute colorate si niste taburete in nuante deschise.
deco3_400
    In cazul in care ai un perete alb, gol si mare intr-una dintre incaperi, ai putea sa incepi prin a-i schimba culoarea. Ca sa il animi si mai mult, fixeaza un raft pe el si pune acolo tablouri si rame cu fotografii. Montarea unui raft pentru tablouri si fotografii este o alternativa mai creativa la agatarea acestora direct pe perete

    Daca mobilierul din bucatarie s-a invechit, dar nu ai bani pentru o renovare completa a spatiului de gatit, ai putea sa incerci o restaurare a celui vechi. Desigur, este destul de greu sa vopsesti dulapurile de bucatarie, pentru ca vopseaua va prinde greu peste o alta, daca nu cumva chiar deloc.
deco4_400.
    In cazul acesta, specialistii recomanda sa le dai jos, sa le dezasamblezi, sa le cureti si sa le slefuiesti, astfel incat stratul proaspat de vopsea sa adere cat mai bine la mobilier si sa se aplice uniform. Inainte de toate, ar fi recomandat sa aplici si o amorsa, iar vopseaua pe care o vei folosi ar fi de preferat sa fie special conceputa pentru bucatarie si baie, astfel incat sa reziste mai bine la umezeala si caldura.