Mobila Babadag

Mobila Babadag

Mobila Babadag reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Babadag: Mobila Babadag.

     MIMP si-a cladit numele raspunzand celor mai exigente asteptari impuse de piata occidentala in ceea ce priveste design-ul, calitatea, stilul, pretul precum si termenele de livrare.
    DOTARI : constructii pe o suprafata de 10.000 m.p. ; utilaje noi, performante cu calcul numeric, import ITALIA; 110 angajati de inalta calificare; sistem informational aferent productiei.
    PRODUCTIE : Productia din cadrul societatii se bazeaza in principal pe fabricarea de scaune si mese din lemn masiv – esente: foiase (stejar, fag, tei) si rasinoase de calitatea A 100%, in cele mai variate stiluri. Se produc scaune (cu sezut masiv sau de papura, iar la cererea clientului tapitate) si mese destinate unei game variate de intrebuintari: locuinte, hoteluri, restaurante, birouri etc. In afara modelelor proprii, putem realiza orice alte comenzi de scaune si mese dupa modelele clientului.

Servicii

Ferestre
Scaune fotolii canapele
Usi

Compania noastra ofera clientilor servicii complete, de la asistenta de specialitate in amenajarea spatiilor interioare, la productie, transport, montaj, garantie si service post-garantie. Relatia noastra cu clientul incepe chiar din momentul in care acesta paseste pragul unitatii noastre, adica dinainte de a deveni client in adevaratul sens al cuvantului. Prima impresie conteaza. De aceea, tinem foarte mult la imaginea companiei noastre si incercam sa ne prezentam la un nivel ridicat pe toate planurile pentru a oferi clientilor cele mai bune solutii la solicitarile lor.
Daca in sfera productiei conducerea companiei urmareste, momentan, o dezvoltare pe orizontala prin diversificarea produselor oferite, in planul serviciilor este vizata dezvoltarea pe verticala. Clientul beneficiaza, ulterior lansarii ferme a comenzii, de asistenta pe intreg ciclu de viata a produsului MIMP.
Abordarea punctuala a serviciilor prestate de catre companie, impune urmatoarea enumerare, cu mentiunea ca aceasta nu are caracter limitativ:

- asistenta de specialitate oferita de personal calificat in amenajarea spatiilor interioare din locuinte, birouri sau din localuri publice (restaurante, baruri, pub-uri, terase,etc);
- transportul produselor MIMP la adresa mentionata de client;
- deplasarea operativa a unei echipe de specialisti la domiciliul clientilor pentru a lua cotele exacte ale tabloului de tamplarie;
- garantie simpla si extinsa la lucrarile efectuate de companie, in conditiile in care montajul intra in sarcina MIMP;