Mobila Bistrita

Mobila Bistrita

Mobila Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Bistrita: Mobila Bistrita.

  pal_melaminat_3_400Firma noastra de mobila,Luk-Roys,din Bistrita, si-a fixat drept misiune sa aduca in casa clientilor sai un mobilier de un mare rafinament si cea mai buna calitate la un raport calitate-pret corect . Obiectivul nostru este sa oferim produse de calitate,mobilă din pal melaminat pentru bucătărie, dormitor, birou, camere tineret, hoteluri şi alte spaţii comerciale.   

  Societatea noastră  lucrează pentru dumneavoastră mobilă la comandă.
   Transportul şi montajul sunt asigurate gratuit de firma noastră.
Nu există limită minimă sau maximă de cumpărături pentru a beneficia de aceste servicii.


   Câteva lucruri sunt definitorii pentru activitatea firmei:

 •  aplicarea noilor tehnologii şi a materialelor noi
  •  calitate deosebită a lucrărilor
   • termene de execuţie mici

 Materialul principal din care se confecţionează mobilierul în prezent este PAL-ul (Placă Aglomerată de Lemn).

 Pal-ul este obţinut prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi rezistenţă. Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ulhidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie demelamină care imită nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: netedă,lucioasă, perlată sau striată. 

 Ca tehnologie, placile sunt realizate din lemn tocat marunt, amestecat cu un clei special si apoi presate si uscate la cald. In mare parte, acest proces este respectat de toti furnizorii, insa diferenta de la un producator la altul provine din esenta de lemn din compozita placii, densitatea, adezivul folosit si temperatura de uscare. 

 text_pict_2_400 

  In procesul de productie aschiile mai mari sunt selectate in instalatii speciale si asezate pe mijlocul placii de PAL ca sa-i dea rezistenta la incovoiere. La suprafete se foloseste intotdeauna rumegusul fin pentru ca melamina sa se lipeasca perfect, fara denivelari. In plus, marii producatori au introdus adezivi ecologici fapt care transforma PAL-ul intr-un produs „environment friendly”. Decorurile imita perfect lemnul si demonstreaza inca o data respectul pentru natura.

  Scopul nostru este să oferim un ajutor clienţilor noştri oferindu-le, la cel mai bun preţ, mobilier funcţional, bine executat şi cu un design plăcut.
   Prin responsabilitate, eficienţă şi continuă perfecţionare dorim să producem în continuare, pentru clienţii noştri, mobilă de bună calitate la preţuri competitive.

 

Servicii

text_pict_3_400Comercializam sau realizam mobilier la comanda pentru:

 • bucătării
 • living
 • dormitoare
 • dressing
 • camere copii
 • băi
 • spații comerciale
 • uși culisante