Mobila Bucuresti-Sector 5

Confort Moldova SRL

Mobila Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Bucuresti-Sector 5: Confort Moldova SRL.

    Din 1992 pe parcursul a 20 de ani din data creării firmei, am depus toate eforturile și am folosit toate mijloacele pentru dezvoltarea fabricii. Dotarea secțiilor întreprinderii cu utilaje noi și avansate, desăvîrșirea procesului tehnologic, perfecționarea permanentă a cadrelor, folosirea materiilor prime de calitate și ecologic pure toate acestea au permis atigerea unui nivel înalt al calității producției și ocuparea unei poziții dominante în industria mobilei din Republica Moldova.Mobila Bucuresti, Canapele bucuresti

    In iunie 2008 întrerprinderea a obținut certificatul de confirmitate al sistemului de management al calității cu cerințele standartului internațional EN ISO 9001:2000, eliberat de firma "TUV-CERT", pe baza căruia funcționează intregul sistem de servicii de producție și comerciale.

    Interiorul casei sau al oficiului dumneavoastră determină, intr-o mare măsură, căldura și confortul care vă înconjoară, de aceea problema amenajării locuinței sau a biroului  are o importanță deosebită.Designerii FPC "Confort" SRL vă vor ajuta să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine gusturilor și așteptarilor dumneavoastră.

    Aici specialiștii noștrii va vor ajuta să alegeți și să comandați, la dorința, orice model de mobila capitonată.

    Vizitați magazinul firmei "Confort" sau orice punct de comercializare a mobilei produsă de întreprinderea noastră și veti înțelege că, confortul Dvs. este preocuparea noastra.