Mobila Campeni

S.C. TRANSILVANIA PRODUCTION S.R.L.

Mobila Campeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Campeni: S.C. TRANSILVANIA PRODUCTION S.R.L..

S.C Transilvania Production S.R.L
Producator mobila din lemn masiv
Mobilier pentru casa ta
0735.708.733 / 0358.401.411 / 0358.401.412

mobila lemn masiv campeni

 mobila campeni alba   S.C Transilvania Production S.R.L, societate cu capital privat, a fost înființată în primăvara anului 1993 și are ca domeniu de activitate producția de mobilă din lemn masiv. Ne-am început activitatea cu aproximativ 10 angajați și produceam mobilă doar pentru piața internă, dar, cu experiența acumulată și devotamentul fiecărui angajat, ne-am dezvoltat activitatea și  în prezent avem peste 200 de angajați, iar produsele nostre sunt apreciate și peste hotare, în țări ca Germania, Franța, Italia, Elveția și Anglia.

   mobila campeni alba Desfășurându-ne activitatea în inima Munțiilor Apuseni, acolo unde brazii, molizii și pinii sunt prietenii localnicilor de sute de ani, am hotărât să punem în valoare bogățiile naturii și astfel, lemnul de rășinoase a devenit instrumentul nostru de lucru. Pentru a menține vie această „prietenie”, grija față de mediu este un alt crez al companiei. Fiecare copac taiat, pregătit cu îndeletnicire pentru a se transforma în piesa de mobilier frumos sculptată și lăcuită din sufrageria ta, este înlocuit cu un altul mai tânăr pentru ca pădurea de brad și de molid să fie la fel de impunătoare și peste veacuri. 

mobila lemn campeni alba

mobila din lemn campeni albaMobila aleasa pentru decorarea spatiului in care locuim face diferenta dintre o cladire, o casa si un camin - locul unde te simti acasa. Mobila din lemn masiv pare a fi cea mai eleganta decorare a unei locuinte, creeaza o atmosfera exclusivista si un confort deosebit. Mediul in care traim, amenajarea acestuia, ne defineste caracterul si stilul de viata, corpurile de mobila fiind o extensie e personalitatii umane. 

    Prioritatea nostră este clientul, de aceea ținem cont de fiecare cerință a acestuia și îi oferim mobilier din lemn masiv, de înaltă calitate. Deoarece mobila produsă de noi se poate realiza și la comandă, clientul poate veni cu propriile idei pentru designul piesei de mobilier sau poate alege dintr-o gamă largă de produse care se pliază perfect pe dorințele fiecărui client. De la un design rustic la unulultramodern, mobilierul, prezentat într-o gamă largă de culori, se potrivește oricărui spațiu.

    Te așteptăm să ne vizitezi și la sediul companiei, în Câmpeni, județul Alba.

 

Servicii

Deco Meuble

Chamonix

Adriana

Transilvania

Megeve

Meuble Chalet

Tradition

Mobila Kit

Madeira