Mobila Carei

Radu Mob

Mobila Carei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Carei: Radu Mob.

 galleryc2big_400Firma noastra, Radu Mob este situata in nordul tarii, la granita cu Ungaria, in orasul Carei din judetul Satu Mare.Este o firma nou infiintata care urmeaza prin structura ei continuitatea firmei "Promagic" 

 Firma a avut o larga activitate in domeniul prelucrari lemnului si avand ca parteneri de afaceri firme colaboratori pe piata Cehiei, Olandei, Ungariei, Croatiei, Letoniei, Slovaciei, Estoniei, Suediei si nu in ultimul rand pe piata Romaniei.
 Executam: mobila dormitoare, mobila sufragerii, biblioteci, bufete, vitrine, mobila holuri, mobila birouri, canapele, mese, scaune.
 Va asteptam la sediul societatii pentru a vizita expozitia noastra de produse fabricate din lemn.

 Firma noastra realizeaza mobilier din lemn masiv, de cea mai inalta calitate. 

 Mobila din lemn masiv denotă eleganţă, confort, şi creează o atmosferă exclusivistă, fie ca este vorba despre mobilă pentru casă sau mobilă pentru birou.Din lemn masiv se fabrica  bufete, vitrine, mese, scaune, sufragerie, dormitoare, birouri etc.
  
 galleryc27big_1_400

 

 Mesele şi măsuţele din lemn masiv pot fi realizate şi în combinaţie cu alte materiale cum ar fi MDF furniruit, sticlă etc.  Pot fi folosite atât în sufragerie, cât şi în restaurante, săli de nunţi, săli de protocol, conferinţe,consiliu, mese destinate pentru cluburi, baruri, cafenele, pub-uri. Posibilităţile de prelucrare a lemnului masiv sunt extrem de foarte variate, astfel încât şi corpurile de mobilier din lemn masiv acoperă o gamă foarte larga de modele. 

 galleryc1big_400

 Dorinta noastra pentru viitor este sa dezvoltam productia  de mobilier pentru a reusi sa satisfacem si cele mai exigente gusturi si pentru a implini orice dorinta a clientilor in materie de amenajare interioara. Calitatea mobilierului produs de noi ne dorim sa ramana cartea noastra de vizita.

 

Servicii

Gama de servicii oferite de Radu-Mob cuprinde o serie de activitati cum ar fi:

  •  Consiliere
  •  Proiectare
  •  Executie

Daca doriti sa va amenajari locuinta sau chiar numai o camera, in magazinele noastre beneficiati de consultanta gratuita pentru alegerea mobilierului, dimensiunilor si culorilor
Trebuie doar sa veniti cu dimensiunile camerei si sa ne spuneti ce va doriti.
Consilierii va vor indruma in alegerea celor mai potrivite articole pentru gustul si necesitatile dumneavoastra.

Gama de produse cuprinde: mobilier de sufragerie, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, mic mobilier, birouri.