Mobila Catamaresti-Deal

SC MOBILUX SRL

Mobila Catamaresti-Deal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Catamaresti-Deal: SC MOBILUX SRL.

    Producem mobila personalizata , pentru bucatarii, dormitoare , living-uri, mobila pentru gradina si pentru institutii publice sau hoteliere.
    Noi va promitem trei chestiuni elementare: seriozitate, calitate, pret convenabil ... Iar când e vorba de confortul casei tale, acestea sunt cele mai importante... pentru ca în caminul tau se nasc visele si sperantele.

Servicii

« Baruri

« Biblioteci

« Bucatarii

« Camere de zi

« Camere pentru copii si tineret
Alegerea patului pentru copii, depinde de optimizarea spatiului si de cat de cuminti sau nazdravani iti sunt micutii. Este recomandat un material rezistent


« Dormitoare
Chiar daca in dormitor petrecem, probabil, din ce in ce mai putin timp este esential ca acest spatiu sa ne ofere 3 beneficii distincte: confort, intimitate si utilitate. Fiind principalul refugiu dupa o zi plina, dormitorul trebuie sa fie un loc prietenos, in care sa ne odihnim cu placere. Alegerile in design trebuie facute cu multa atentie, tinand cont de preferintele estetice ale fiecaruia, de functionalitate si de spatiul avut la dispozitie. O incapere sau o zona a casei supra-incarcata pare dezorganizata si poate fi obositoare; nuantele folosite pot si ele sa aiba acelasi efect daca nu respectam anumite principii. Rolul mobilierului este, evident, unul major. Patul trebuie sa corespunda nevoilor fiecaruia, atat ca dimensiuni cat si ca design. Salteaua aleasa trebuie sa fie cat mai confortabila – va propunem o gama foarte larga de saltele din care puteti alege in functie de preferinta. Sifonierul, noptirele, comoda sau orice alta piesa de mobilier prezenta in dormitor trebuie sa aiba nu doar un rol practic ci si unul estetic. Iluminatul este si el esential, corpurile de iluminat sau sistemele folosite contribuind la crearea unei atmosfere optime pentru odihna sau relaxare. Mobila de dormitor la comanda are avantajul faptului ca este personalizata, clientul punanadu-si mai mult amprenta asupra mediului in care locuieste.


« Mobilier pentru baie

« Mobilier pentru birouri
Tot ce ai nevoie pentru studiu, maximizand spatiul prin organizare, stil si confort. Acest mobilier include doua dulapuri si doua corpuri suspendate. Biroul ofera o surafata suficienta pentru toate activitatile iar turnurile laterale au sertare suficiente pentru orice accesoriu de office.

« Saloane

« Scoli

« Spitale

« Sufragerii