Mobila Cateasca

Mobila Cateasca

Mobila Cateasca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Cateasca: Mobila Cateasca.

 salvador_400A.M. Moebel Production este o societate comerciala care se ocupa cu producerea de mobilier, de gardina de cea mai inalte calitate, mobilier specific domeniului HORECA.

 Realizam mobila de cea mai buna calitate lemn masiv, si anume salcam si metal.

  Firma noastra are o mare experienta in acest domeniu. Este preocupata in permanenta de crearea unei mobile de calitate la un pret competitiv, folosind materiale precum LEMN MASIV si METAL. Personalul nostru are un inalt grad de calificare, cu experienta in domeniu. Utilajele performante ne indreptatesc sa garantam ca produsele noastre de mobilier sunt de cea mai buna calitate. Seriozitatea si promptitudinea in executarea comenzilor sunt deviza firmei noastre.

 Lemnul este un material prețios, valoros, care simbolizează confortul, oferă căldură, eleganță și vigoare.

 Mobilierul comercializat este unul de inalta calitate, resistente la intemperii.

 Exista doua colectii, si anume:

 • mobilier pliabil cu schelet din platbanda metal si sezut, spatar si blaturi de masa din sipci de lemn
 • mobilier din lemn masiv pt exterior

 Ambele linii sunt rezistente la intemperii:

 • metalul este zincat galvanic si vopsit in camp electrostatic sau zincat termic
 • partile lemnoase sunt din salcam, esenta tare, de origine din Romania, finista cu produse ecologice de inalta calitate prin procedeu multistart (sistem de finisaj Landshuter Lack Fabrick Germania)
 • organelle de asamblare sunt zincate au din otel inoxidabil

 country_400_01

 Durabilitatea, aspectul, prețul sau stilul pe care îl transmite lemnul respectiv sunt doar câteva elemente care fac diferența când vine vorba despre o achiziție.

 Mobila din lemn masiv de salcam denotă eleganţă, confort, robusteţe şi creează o atmosferă exclusivistă, iar noi folosim acest atuu pentru a realiza mese si scaune de calitate, atat pentru casa, cat si pentru gradina ta.

 Ele fi folosite atât în restaurante, săli de nunţi, săli de protocol, conferinţe, consiliu, mese destinate pentru cluburi, baruri, cafenele, pub-uri, cat si pentru terase si gradini.
 O foarte mare varietate de scaune se poate realiza din lemn masiv: de la scaunele normale până la scaune cu spătar înalt, elegante,  scaune cu braţe, cu spatar rabatabil in 6 pozitii, cu elemente curbate, scaune balansoar în stil colonial.
 Scaunele realizate din lemn masiv sunt foarte rezistente şi sunt recomandate ca mobilier pentru restaurante, puburi, pizzerii, cluburi dar şi ca mobilier în locuinţele dumneavoastră. 

  Va asteptam sa ne contactati pentru a transforma caminul dumneavoastra intr-un loc cu adevarat primitor,plin de eleganta si rafinament.

Servicii

marou_set_400Producem mobilier de cea mai buna calitate la cel mai bun raport calitate pret pentru:

 •  Biblioteci
 •  Camere de zi
 •  Camere pentru copii si tineret
 •  Mobilier pentru baie
 •  Mobilier pentru birouri
 •  Saloane
 •  Dormitoare

Galerie foto