Mobila Dragasani

Mobila Dragasani

Mobila Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Dragasani: Mobila Dragasani.

 1045076_402481623206761_593458182_n_400Firma de mobila Eliprod Com, din Dragasani, judetul Valcea, produce mobilier la comanda si realizeaza livrarea acestuia in Dragasani si Ramnicu Valcea,  oferind clientilor o experienta neasteptata prin designurile moderne si materialele de cea mai inalta calitate folosite. In afara producerii de mobilier, firma noastra se ocupa de asemenea de cultivarea si comercializarea trandafirilor.

 Dorinta noastra pentru viitor este sa dezvoltam productia  de mobilier pentru a reusi sa satisfacem si cele mai exigente gusturi si pentru a implini orice dorinta a clientilor in materie de amenajare interioara. Calitatea mobilierului produs de noi ne dorim sa ramana cartea noastra de vizita. 

 Obiectivele principale in domeniul calitatii ale organizatiei noastre sunt:

  • sa livram produse si sa executam lucrari conforme conditiilor specificate, la termenele stabilite, in scopul cresterii satisfactiei clientilor;
  • prevenirea neconformitatilor in toate fazele de realizare a produselor/executie lucrari, ceea ce va conferi incredere clientilor si va aduce beneficii organizatiei noastre;
  • instruirea si motivarea personalului pentru imbunatatirea continua a calitatii.

 394743_338287209626203_2009536236_n_400 Producem la comanda mobilier din pal melaminat si MDF.

 Pal este acronimul pentru "placi aglomerate de lemn" , lemnul obisnuit este tocat, presat si lipit cu clei sau rasini sintetice, pentru a obtine placi , cestea se usuca si se finiseaza cu melamina, furnir sau diverse lacuri, dupa care se taie si monteaza din el corpurile de mobilier , traturile de deasupra sunt obtinute din particule foarte mici, pentru ca suprafata
placii sa fie fina si sa reziste totodata la zgarieturi. Palul este mai usor decat lemnul, iar costurile de prelucrare sunt mai mici in timp, palul a inceput sa inlocuiasca multe piese de mobilier care erau fabricate din lemn masiv, dupa tehnici traditionale.  Avantajele mobilierului din PAL sunt: accesibil ca pret, rapiditate in executie, o gama variata de culori, din pal se pot executa diverse tipuri de mobilier, cu orice forme si dimensiuni.
 

 993610_402479669873623_1174199585_n_400

 MDF-ul este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre, în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare. 

 Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acestlucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des lamobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folosit în baie şi în bucătărie.

 images_08 Firma noastra de mobila,  Eliprod Com, din Dragasani, judetul Valcea si-a fixat drept misiune sa aduca in casa clientilor sai mobilier de cel mai fin rafinament si cea mai buna calitate la un raport calitate-pret corect . Obiectivul nostru este sa oferim produse de calitate,mobila pentru apartamente si casa mobilier de sufragerie, dormitoare,saltele, bucatarie pentru a satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi clientilor nostri .Ne-am mentinut pe piata datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti de serviciile noastre si a recomandarilor acestora. De aceea, indiferent de marimea comenzii, clientul este tratat cu aceeasi promptitudine, seriozitate, respect si amabilitate.

  

Servicii

 Mobila bucatarie

 Amenajarea reusita a bucatariei incepe cu gasirea unor piese de mobilier si accesorii de calitate.
 Fie ca esti in cautarea unui set complet de mobila de bucatarie, a unei mese de bucatarie sau a unor scaune de bucatarie, sau doar a ustensilelor care sa-ti faca activitatea din bucatarie mai placuta, speram ca aici vei gasi tot ce iti doresti!
 Mobila de bucatarie moderna, mobila de bucatarie clasica sau mobila de bucatarie rustica sunt la fel de prezente in paginile noastre.  

 Mobila dormitor 

 Dormitorul, locul destinat odihnei şi somnului, trebuie să aibă rezervată cea mai izolată încăpere a locuinţei, ferită de zgomotele din jur şi trebuie să îndeplinească în mod optim condiţiile de comoditate şi confort. Mobilierul de dormitor poate fi compus din:

  • pat;
  • dulap;
  • noptiere;
  • comodă - opţional;
  • măsuţă de toaletă - opţional.

 Canapele

 O canapea bine aleasă oferă casei tale stilul şi eleganţa dorite. Unul din primele lucruri care se remarcă este cât de confortabilă şi relaxantă este aceasta. Canapeaua este realizată într-o gamă diversificată de modele, forme sau culori, încât să acopere şi cele mai pretenţioase gusturi.

 Firma noastra se ocupa de asemenea si de cultivarea si comercializarea trandafirilor.