Mobila Garoafa

ROMPROD MDM S.R.L.

Mobila Garoafa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Garoafa: ROMPROD MDM S.R.L..

    Producem mobila personalizata , pentru bucatarii, dormitoare , living-uri, mobila pentru gradina si pentru institutii publice sau hoteliere.
    Noi va promitem trei chestiuni elementare: seriozitate, calitate, pret convenabil. Iar când e vorba de confortul casei tale, acestea sunt cele mai importante... pentru ca în caminul tau se nasc visele si sperantele.

Servicii

    Mobila bucatarie

    Bucataria este o zona a locuintei de multe ori lasata in plan secund, atat atunci cand vine vorba de mutatul intr-o casa noua cat si cand vine vorba de amenajatul ei. Acest lucru intervine din cauza unei suite de factori, printre care putem vorbi de spatiul mai degraba mic - mai ales daca este vorba de un apartament - sau de proritatile stabilite individual, dominate din ce in ce mai mult de ideea de confort. Cu toate acestea, bucataria este un spatiu mai mult decat necesar, atat pentru cei care sunt obisnuiti cu un stil de viata linistit, domestic, cat si pentru cei prinsi in agitatia si tumultul societatii contemporane. Mobilierul de bucatarie pe care vi-l propunem se inscrie in cele mai noi tendinte de design, avand la baza doua principii vitale: aspectul si functionalitatea. Mai ales daca spatiul este limitat mobila trebuie sa devina un element care sa va ajute sa-l organizati optim si, in niciun caz, unul care sa va reduca si mai mult libertatea de miscare. Solutiile noastre propun mobila de bucatarie conceputa pentru a servi nevoilor societatii moderne, atent proiectata si finisata. Corpurile de mobilier sunt gandite astfel incat sa incorporeze aparate electrocasnice fara sa faca rabat de la aspectul estetic. Bineinteles, mobilierul poate fi personalizat, in functie de gusturile, preferintele sau necesitatile fiecaruia. Mobila la comanda - de bucatarie mai ales - este din ce in ce mai mult o necesitate.
 
    Mobila dormitor

    Chiar daca in dormitor petrecem, probabil, din ce in ce mai putin timp este esential ca acest spatiu sa ne ofere 3 beneficii distincte: confort, intimitate si utilitate. Fiind principalul refugiu dupa o zi plina, dormitorul trebuie sa fie un loc prietenos, in care sa ne odihnim cu placere. Alegerile in design trebuie facute cu multa atentie, tinand cont de preferintele estetice ale fiecaruia, de functionalitate si de spatiul avut la dispozitie. O incapere sau o zona a casei supra-incarcata pare dezorganizata si poate fi obositoare; nuantele folosite pot si ele sa aiba acelasi efect daca nu respectam anumite principii. Rolul mobilierului este, evident, unul major. Patul trebuie sa corespunda nevoilor fiecaruia, atat ca dimensiuni cat si ca design. Salteaua aleasa trebuie sa fie cat mai confortabila – va propunem o gama foarte larga de saltele din care puteti alege in functie de preferinta. Sifonierul, noptirele, comoda sau orice alta piesa de mobilier prezenta in dormitor trebuie sa aiba nu doar un rol practic ci si unul estetic. Iluminatul este si el esential, corpurile de iluminat sau sistemele folosite contribuind la crearea unei atmosfere optime pentru odihna sau relaxare. Mobila de dormitor la comanda are avantajul faptului ca este personalizata, clientul punanadu-si mai mult amprenta asupra mediului in care locuieste.

    Mobilier pentru copii

    Mobilierul destinat celor mici face parte din gama mai larga a celui pentru tineret, fiind conceput cu mai multa grija pentru specificul vietii la o varsta frageda. Studiile demonstreaza ca mediul in care copiii cresc are o influenta semnificativa asupra dezvoltarii creativitatii si, in general, a personalitatii acestora. O camera vesela, aerisita, luminoasa, plina de culoare, este ceea ce ne dorim pentru ei. Acest spatiu trebuie sa le stimuleze imaginatia, initiativa, dar sa le ofere si confortul necesar odihnei, relaxarii si studiului. Aceeasi incapre poate servi atat ca dormitor, birou cat si ca teren de joaca si, uneori, spatiul nu este destul de generos. Noi incercam sa va propunem solutii care sa vina in intampinarea dumneavoastra cand va confruntati cu problema unei astfel de alegeri. Mobila noastra standard adresata copiilor este una dinamica, diversificata, functionala si atractiva – atat ca pret, avand de ales de la mobila ieftina la una putin extravaganta, cat si ca design. Oricare dintre produsele noastre poate fi personalizat tinand cont de spatiul pe care il aveti la dispozitie, atat ca intindere cat si ca "geometrie" a lui.

    Mobilier hol

    Holurile sunt spatii de trecere, de tranzitie si de legatura intre alte zone ale locuintei. Daca vine vorba despre holul de la intrarea intr-un apartament, de pilda, este clar ca el reprezinta un fel de carte de vizita, prima impresie a unui oaspete creandu-se aici. De multe ori neglijate si considerate neimportante, holurile au cateva functii esentiale intr-o casa: asigura legatura intre spatii ( iar aceasta ar trebui sa fie una fluida, avand rolul de liant in design-ul intregului ), sunt locuri de trecere, cu un ‘trafic’ ridicat si sunt folosite si ca spatii de depozitare Tocmai de aceea, mobilierul pentru hol trebuie sa tina cont de principiile estetice, practice si de functionalitate. Nu ne dorim corpuri de mobilier dispuse in asa fel incat sa ne stea in drum sau care sa poata provoca mici accidente domestice. Nu ne dorim sa incarcam prea mult aceste coridoare sau antreuri, dar uneori este necesar, din cauza lipsei de spatiu. Mobila la comanda este uneori singura alegere potrivita, in acest aspect invitandu-va sa consultati un reprezentant de vanzari. Dar si produsele standard, pe care vi le propunem, pot fi modificate si ajustate astfel incat sa corespunda oricaror necesitati sau fantezii de design.

    Mobila dining

    Acest tip de mobilier este destinat luatului mesei, sau, mai degraba, asezatului acesteia. In general este vorba despre servante, piese de mobilier regasite in restaurante si in unele sufragerii. Servantele sunt corpuri folosite pentru depozitarea tacamurilor, a veselei si a servetelor, avand si un important rol decorativ – sa nu omitem ca pe suprafata lor superioara se pot expune diverse accesorii sau decoratiuni. Chiar daca rolul lor este mai degraba unul practic, servantele aduc si un parfum retro intr-o incapere, trimitand cu gandul la o dupa-amiaza linistita de duminica, in care masa se ia in familie. In apartamentele clasice, de bloc, sufrageria – adica zona dedicata meselor zilei – se confunda, de multe ori, cu living-ul, din lipsa de spatiu, si o piesa de mobila dining poate sa-si gaseasca locul mai greu. In schimb, in cele moderne sau in vile, planul deschis permite separarea functionala a celor doua spatii, o servanta in apropierea mesei devenind atat utila cat si un castig estetic.

    Mobilier baie

    Baia este, categoric, cel mai intim spatiu din locuintele noatre. Chiar daca este vorba de o abordare clsica, cu zone riguros compartimentate sau de una moderna, in stil open-space, baia este izolata, de multe ori fiind o incapere care poate sa iasa radical din linia de design a restului casei. Aici trebuie sa predomine ordinea, curatenia si functionalitatea, mai mult decat oriunde altundeva. Cu toate acestea, timpul petrecut aici este unul dedicat in intregime noua insine – atmosefera trebuie sa fie una placuta, relaxanta, chiar daca facem un dus rapid sau ne rasfatam intr-o cada plina de spuma. Mobilierul de baie are rolul lui, atat estetic cat si practic, si de aceea trebuie ales cu grija. Iluminatul este la fel de important. In multe dintre baile noastre suntem nevoiti sa amplasam si electrocasnice, in general masini de spalat rufe – acest lucru influentand design-ul si alegerile facute. Incercam sa va oferim o gama variata de mobila, cu nenumarate optiuni cromatice si stilistice, care sa satisfaca atat pretentiile ce tin de gust cat si pe cele legate de functionalitate.
    
    Comode si noptiere

Sectiunea "comode si noptiere" include piese de mobilier cu specificitate ridicata, aceste doua elemente putand fi privite separat sau impreuna, ca parte a unui intreg. De multe ori o singura piesa de mobila poate juca ambele roluri si de la fel de multe ori, intr-un design unitar, una nu poate fi prezenta fara cealalta. Noptierele, prin definitie, ar trebui sa se gaseasca langa pat sau, oricum, in dormitor. Cu toate acestea, nimeni nu spune ca nu am putea sa le amplasam in hol sau in living, atata timp cat servesc unui scop functional sau estetic. Comodele sunt atat corpuri pentru depozitare cat si stative sau suporturi pentru obiecte, decoratiuni sau televizoare. Oricare ar fi destinatia pe care le-o dam, locul acestora poate fi in living, dormitor si chiar in hol. Alegerea depinde de viziunea pe care o aveti in amenajarea locuintei si de necesitatile dumneavoastra. De aceea, va invitam sa studiati oferta noastra de corpuri de mobilier standard, ajustabile daca doriti mobila la comanda.