Mobila Gheraesti

Mobila Gheraesti

Mobila Gheraesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Gheraesti: Mobila Gheraesti.

 pal_melaminat_3_400_03Obiectele de mobilier au fost intotdeauna prezente pe tot parcursul vietii unui om, iar firma noastra de mobila Unitec Mob, din Tetcani, comuna Gheraiesti, judetul Neamt exista pentru a va face viata mult mai frumoasa.Mobilierul scoate in evidenta relatiile sociale pe care le avem, relatiile economice, traditiile, obiceiurile si modul de viata al societatii omenesti dintr-o anumita perioada. Procesul de realizare a obiectelor de mobilier a fost strans legat de arhitectura, in functie de aceasta obiectele de mobilier s-au  dezvoltat. Mediul in care omul traieste si isi desfasoara activitatea este rezultatul actiunii combinate a unui vast numar de factori, dintre care obiectele de mobilier joaca un rol foarte important in crearea micromediului inconjurator, deoarece marea majoritate a timpului petrecut de oameni are loc in cladiri.

 Mobilier reprezinta un termen colectiv, desemnând  obiectele ce se pot muta sau care, uneori, sunt fixe (construite în sau între pereți), care susțin atât corpul uman cât și obiecte utile oferind capacități de menținere, păstrare și stocare. Astfel dulapurile, rafturile, birourile, canapelele, paturile etc. sunt diferite piese de mobilier, având diferite funcții specifice si de asemenea pot infrumuseta designul mediului in care traim.

 Materialul principal din care confecţionam mobilierul  PAL-ul (Placă Aglomerată de Lemn) si de asemenea, confectionam mobilier si din MDF.

 dormitor_pal_400_02

 Pal-ul este obţinut in principal prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi rezistenţă. Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ul hidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie demelamină care imită nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: netedă,lucioasă, perlată sau striată.   

 Ca tehnologie, placile sunt realizate din lemn tocat marunt, amestecat cu un clei special si apoi presate si uscate la cald. In mare parte, acest proces este respectat de toti furnizorii, insa diferenta de la un producator la altul provine din esenta de lemn din compozita placii, densitatea, adezivul folosit si temperatura de uscare.  

 image_62361_400_04

 MDF-ul este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre,în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare. 

 Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acestlucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des lamobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folositîn baie şi în bucătărie. 

 Firma noastră a dezvoltat o gama de mobilier  ce se remarcă prin rafinament şi eleganţă, astfel incit se poate afirma ca mobila realizata de firma noastră pune foarte bine în valoare spaţiul căruia îi este destinata şi îndeplineşte cele mai înalte exigenţe.
 Produsele noastre de mobilier se remarcă prin stil, rafinament, eleganţă, confort. Sunt produse cu un design deosebit, un excelent raport calitate -preţ, într-un cuvant simbolul unui ambient confortabil

 Mobilierul  nu reprezinta doar un produs pur funcțional, dar și un produs de design artistic, fiind considerat cea mai frumoasa formă de artă decorativă.    

 Folosindu-ne de talentul, pasiunea si cunostintele noastre, dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil,sa construiti impreuna cu noi un adevarat camin,plin de caldura si rafinament. Si pentru ca  Unitec Mob  stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, va asteptam cu drag in magazinele noastre.

   Vă stăm la dispoziţie cu o gama vasta de produse , menită să satisfacă orice exigenţe la clientilor nostri si va asteptam sa ne contactati pentru o colaborare frumoasa.

Servicii

Producem mobilier de calitate  pentru:

  • bucatarie;
  • dormitor;
  • sufragerii;
  • holuri;
  • dormitor tineret.

Galerie foto