Mobila Hunedoara

Mobila Hunedoara

Mobila Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Hunedoara: Mobila Hunedoara.

  dscn2462_400 Woody Furniture, din Hunedoara, este o firma cu capital integral romanesc si este specializata in executia la comanda a tuturor tipurilor de mobilier, din orice tip de lemn ( mobila de bucatarie, mobila pentru dormitor, mobila pentru living, mobila pentru hol si orice alt tip de mobilier de care aveti nevoie pentru casa dumneavoastra sau firma dumneavoastra unde va desfasurati activitatea).

  Calitatea materialelor si gama variata a culorilor pe care le folosim, , modul de asamblare a mobilierului, ne recomanda cu incredere.

  Fiecare tip de lemn utilizat la fabricarea mobilierului are proprietăţi diferite. Astfel, lemnul folosit pentru fabricarea paturilor sau mobilierului de grădină trebuie să aibă o rezistenţă mai mare decât cel folosit pentru fabricarea unor corpuri de mobilier mai mici sau decorative.

   Mobila din lemn masiv semnfica eleganţă, rafinament, confort, şi creează o atmosferă exclusivistă, fie ca este vorba despre mobilă pentru casă sau mobilă pentru birou.Din lemn masiv se fabrica mese, scaune, fotolii, balansoar, mobilier de bucătărie,sufragerie, dormitoare, birouri etc.

  Pe piaţă întâlnim două categorii de lemn masiv: lemn de esenţă tare şi lemn de esenţă moale.
  Lemnul de esenţă moale este flexibil şi se poate îndoi. Este obţinut din copacii care sunt verzi tot timpul anului (bradul sau pinul).
  Lemnul de esenţă tare este rezistent la umezeală şi soare şi se conservă bine pentru o durată mai mare de timp. Este obţinut din copacii care îşi pierd frunzele iarna (lemnul de arţar, cireş, stejar, mahon, teak). Cel mai des întâlnit tip de lemn este lemnul de esenţă tare.

  Materialul principal din care se confecţionează mobilierul în prezent este PAL-ul( placa aglomerata din lemn).

  dscn2010_400

  Pal-ul este obţinut prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi rezistenţă.

  Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ul hidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie de melamină care imită nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: lucioasă, perlată, neteda sau striată.

  HDF-ul (High density fibreboard) este un panou fibrolemnos cu densitate mare.

  Acesta este alcătuit dintr-un rumeguş mai fin, combinat cu substanţe speciale fiind îmbinate la presiuni foarte mari. Acest tip de material poate fi găsit simplu sau melaminat, în culori diversificate, asemănătoare cu cele de PAL.
  Grosimea lui este de 3.2 - 4 mm. HDF-ul se foloseşte, de regulă, în spatele mobilei, la dressing-uri (dulapuri), corpuri de mobilă la bucătărie, living-uri.Se mai poate folosi şi la fundurile de sertar, însă numai la sertarele de dimensiuni mici deoarece, fiind subţire, se poate deforma.

  Odata cu trecerea anilor, am invatat ca fiecare persoana trebuie tratata cu maxima seriozitate,atentie si respect. Inca de la inceperea activitatii noastre in domeniul mobilei,am incercat sa dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe gustul fiecarui client si adaptat oricarui spatiu de locuit.   Productia mobilierului se realizeaza cu echipamente de ultima generatie, specializate pe operatiuni specifice, dar si cu un personal foarte bine pregatit cu o experienta in acest domeniu de peste 9 ani.

  pict0004_1_400

  MDF-ul (Medium density fibreboard), este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre, în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare.

  Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acest lucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des la mobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folosit în baie şi în bucătărie.

  Cand primim un proiect de facut,pe toata durata derularii lui compania noastra, Woody Furniture acorda foarte mare atentie cerintelor clientului, pentru obtinerea unui produs definit prin calitate si rafinament. Aceasta se datoreaza faptului ca utilizam materie prima si accesorii de cea mai buna calitate.

Servicii

Producem mobila de cea mai inalta calitate pentru:

  DORMITOR

  Dormitorul, locul destinat odihnei şi somnului, trebuie să aibă rezervată cea mai izolată încăpere a locuinţei, ferită de zgomotele din jur şi trebuie să îndeplinească în mod optim condiţiile de comoditate şi confort. Mobilierul de dormitor poate fi compus din:

 • pat;
 • dulap;
 • noptiere;
 • comodă - opţional;
 • măsuţă de toaletă - opţional.

   CANAPELE

O canapea bine aleasă oferă casei tale stilul şi eleganţa dorite. Unul din primele lucruri care se remarcă este cât de confortabilă şi relaxantă este aceasta.
Canapeaua este realizată într-o gamă diversificată de modele, forme sau culori, încât să acopere şi cele mai pretenţioase gusturi. Canapelele se pot împărţi astfel:

Din punct de vedere al structurii, pot fi:

 • pe cadru metalic,
 • pe cadru de lemn.

Din punct de vedere al design-ului pot fi:

 • fixe,
 • extensibile (elementele articulate îi conferă o manevrabilitate facilă).

   BAIE

  Baia, indiferent de dimensiuni, se remarcă prin modul în care este amenajată, iar în amenajare, un rol important îl ocupă mobilierul. Chiar dacă spaţiul ocupat de baie este generos sau restrâns, regăsit în majoritatea apartamentelor, mobilierul de baie oferă multe spaţii de depozitare, mascând în acelaşi timp elementele inestetice din baia dumneavoastră. Aceste spaţii de depozitare se obţin prin combinarea de rafturi, dulapuri şi sertare.

     LIVING

  În orice living mobilierul este alcătuit din canapea, bibliotecă, birou, suport tv. Diferenţa o fac detaliile.

  Canapeaua

 O piesă centrală a unei sufragerii este canapeaua. Poate fi dintr-o singură piesă sau poate face parte dintr-un set de canapele de 3, respectiv 2 locuri + 1 sau 2 fotolii. Cele mai multe canapele sunt extensibile, pentru a oferi confortul necesar, în caz de oaspeţi. Acestea pot fi prevăzute şi cu ladă de depozitare. Pentru eventualele modificări aduse în coloritul livingului, în timp, o soluţie pot fi canapelele dehusabile. Canapelele sunt dispuse pe o singură latură a încăperii. Când sunt dispuse pe două laturi se mai numesc şi colţare sau canapele de colţ.
 Din punct de vedere constructiv, canapelele pot fi pe cadru metalic sau de lemn, cu picioarele ascunse sau la vedere. În ultimul caz, picioarele trebuie să fie de o calitate foarte bună, pentru a nu strica aspectul canapelei în timp.
  Materialele folosite la fabricarea canapelelor pot fi:

 • material textil;
 • piele;
 • piele ecologică;
 • combinaţii de piele naturală sau ecologică şi material textil.

 Paleta de culori este foarte largă.

 Biblioteca si biroul

 Pot face parte din mobilierul unui living, cu atât mai mult cu cât se pretează unei mari varietăţi de forme. Având în vedere că un birou aranjat corect face munca mai plăcută, este nevoie de linişte şi de lumină şi sunt necesare, de asemenea, anumite piese de mobilă pentru scris, citit şi păstrarea cărţilor şi revistelor.
 Aceste piese de mobilier se confecţionează din:

 • pal melaminat;
 • profile MDF cu geam din sticlă simplă, colorată, şlefuită, şablată etc.;
 • profile din aluminiu cu geam din sticlă simplă, colorată, şlefuită, şablată etc.;
 • lemn masiv
 • şi trebuie să fie în concordanţă cu canapeaua, pentru a crea un efect vizual placut.

 Un loc deosebit în ce priveşte materialele din care se confecţionează mobilierul de sufragerie îl ocupă rattanul, bambusul şi iarba de mare.

 Măsuţa de cafea

 Are rol atât estetic cât şi funcţional.
 Materialele folosite la fabricarea măsuţelor de cafea sunt foarte diverse:

 • lemn masiv;
 • pal;
 • sticlă;
 • fier forjat;
 • combinaţii din materialele de mai sus.

 Indiferent de materialele folosite în obţinerea măsuţei de cafea, aceasta trebuie să se potriveasca în stilul celorlalte piese de mobilier din living, pentru a nu face notă discordantă cu acestea.

Suport TV

 Acesta poate fi inclus în bibliotecă sau poate reprezenta un corp de mobilier separat, care să aibă atât rol de susţinere a aparatului TV, dar şi rol de depozitare a aparaturii electronice, CD-urilor, DVD-urilor, etc.

   Bucatarie

 Cu ceva timp în urmă bucătăria reprezenta un simplu loc pentru gătit, acum însă, ocupă un loc esenţial. Pregătirea mesei şi servirea ei sunt micile plăceri ale vieţii pe care le gustăm zi de zi. O bucătărie modernă urmăreşte îmbinarea cât mai armonioasă între volumetria încăperii şi dispunerea cât mai practică a dotărilor. Nu e o chestiune de spaţiu, ci de cum îl pui în valoare.
 Mobilierul trebuie să asigure desfăşurarea optimă a activităţilor zilnice. Pentru aceasta o bucătărie trebuie să fie organizată în cinci zone, fiecare zonă având specifice anumite accesorii.