Mobila Iasi

AMBIANTA TRADE GRUP - FILIALA IASI SRL

Mobila Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Iasi: AMBIANTA TRADE GRUP - FILIALA IASI SRL.

AMBIANTA
Mobila la comanda Iasi
0743.092.287

VEZI AICI CATALOG MOBILA 2018

  Cu o experienta de peste 16 ani, fabrica de mobila Ambianta a dat dovada de profesionalism, eficienta si promptitudine in realizarea mobilierului, dar si a comenzilor speciale.
  Personalul calificat si echipa de profesionisti asigura calitatea, fiabilitatea, functionalitatea, durabilitatea si aspectul estetic al produselor oferite. Ambianta propune un asortiment larg de tip corp: dormitoare, dulapuri, bucatarii, livinguri, antreuri, gmpuri de colt, precum si saltete ortopedice.

Mobila Iasi

  Mobila IasiFondat în 1999 , concernul "Ambianţa" include, în prezent , mai multe societăţi comerciale. Asigurarea cu materie primă şi producerea mobilierului sunt realizate de SRL "Virtute Grup" şi SRL "Anturaj Nou". Comercializarea producţiei, prestarea serviciilor şi relaţiile cu clienţii sunt asigurate în Republica Moldova, de SRL "Ambianta" , în Romania de companiile "Ambianţa Trade Grup" ( Bucureşti), "Akkord Tutti" (Iaşi) şi "Ambianţa Vest" (Braşov), în Ucraina de OOO "Ambians".

  Pe parcursul a celor 16 ani fabrica de mobila a demonstrat de nenumarate ori ca dispune de un personal bine instruit si experimentat, de spatii mari dotate adecvat pentru depozitarea materialelor, semifabricatelor si produselor finite.

  Utilizarea tehnologiilor moderne si performante este o prioritate pentru managementul companiei. Procesul tehnologic este permanent reinnoit cu utilaj si tehnici de ultima ora, majoritatea din ele fiind de origine germana si italiana (HOLZMA, HOMAG, WEEKE, VITA P, BIESSE).

   Ambianta va asigura cea mai moderna si comoda mobila pentru casa dumneavoastra, de la dormitoare si saltele, pana la livinguri si dulapuri.

mobila iasi  Un alt avantaj deosebit este constructia tehnica a modelelor Ambianta care asigura simplitate si usurinta in asamblare. Iar documentatia tehnica care insoteste produsele permite oricarui cumparator sa asambleze cu usurinta orice set de mobila.

  Fabrica de mobila „Ambianta” este flexibila si receptiva la cerintele clientilor si va propune mobilier modern si elegant, functional si rezistent.