Mobila Lugoj

Mobila Lugoj

Mobila Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Lugoj: Mobila Lugoj.

mobila sector 4    Misiunea noastra este de a crea valoare pentru clienti prin solutiile profesionale de amenajare cu mobilier, în scopul cresterii calitatii vieţii şi în acord cu principiile dezvoltarii durabile.

Printre realizările mărcii noastre se numără:

  •     peste 1.400 de clienţii existenţi în bazele noastre de date până în anul 2009, dintre care un număr mare de companii multinaţionale
  •     peste 400 de posturi de lucru mobilate până în anul 2008
  •     peste 300 de camere de hotel amenajate cu mobilier până în anul 2009

    Reprezentand un concept dezvoltat de aproape 15 ani, mobila la comada realizata de noi, isi doreste sa reprezinte pentru fiecare client un model spre care tind firmele de pe piata europeana specializate in servicii aferente lucrarilor din industria mobilei, asigurand consultanta, design 3D proiectare si executie in domeniul mobilier.Chiar daca vorbim de o piata cu o concurenta ce nu cunoaste limite, incercam sa ne mentinem in top cu idei inovatoare si deschidere fata de clienti.

    Fie ca este vorba de mobilier de casa: bucatarie, sufragerie, dormitor, birou sau spatii comerciale, moderna sau clasica gama noastra de produse se remarca prin calitatea deosebita a materialelor accesoriilor si finisajelor.

    Tinta societatii este de a acoperi intreaga plaja de servicii si produse necesare mobilarii locuintelor, sediilor de firma, spitale, banci, restaurante, magazine, etc., prin care oferim servicii specializate pentru economisirea timpului clientilor nostri.

Servicii

    Mobila de bucatarie este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, blat termorezistent pentru bucatarie, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Piesele de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, stru7ctura etc.). Mobila de bucatarie nu se afla pe stoc (aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda), iar fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului fiind posibil sa sufere anumite modificari.


    Dormitorul ar trebui sa fie un refugiu personal, un sanctuar, in care sa va puteti exprima sentimentele si trairile prin folosirea culorilor si a colectiilor preferate. Dintre toate camerele din casa dumneavoastra, dormitorul este cea mai personala. Aici petreceti aproape o treime din viata si, prin urmare, dormitorul dvs ar trebui să fie un refugiu linistit sau un paradis privat, in care sa fiti capabili sa scapati de toate grijile si sa va relaxati dupa o zi grea de munca. Fie ca va doriti obtinerea unui aspect contemporan, fie a unuia traditional, exista numeroase optiuni in decorarea dormitorului iar noi va putem ajuta sa faceti acest lucru prin personalizarea mobilei de dormitor exact dupa gusturile si necesitatile dumneavoastra.
    Mobila de dormitor este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Piesele de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila nu se afla pe stoc iar fotografia este cu titlu informativ, modelul final fiind posibil sa sufere anumite modificari.

untitled
    Mobiler executat la comanda pentru living / sufragerie. Intr-o lume in care viteza isi pierde ordinul de marime, in care procesele si fenomenele se succed cu repeziciune, intr-o lume a progreselor inregistrate in toate domeniile de activitate, dinamismul si energia devin primordiale. Depasind bariera somnului, a odihnei, psihicul si fizicul functioneaza ca un tot unitar, ca un mecanism infailibil. Si atunci fiecare secunda de relaxare capata o importanta colosala, confortul nu cedeaza in fata functionalului, ci ii intareste prezenta si armonizeaza cu acesta pentru a ne sustine in maratonul vietii. Un living confortabil inseana o amenajare de calitate care pune pret pe cromatica, pe firea si personalitatea beneficiarului, pe materiale, texturi, pe legaturile care se stabilesc intre aceste elemente.


    Executam la comanda Birouri Manageriale.
    In momentul in care ne referim la spatii precum cele de birouri este foarte importanta prima impresie, motiv pentru care este imperios ca mobila de birou sa aiba la nivel vizual un impact hotarator asupra noastra. Pentru aceasta, conteaza atat aspectul, cat si calitatea pieselor de mobilier. Designul pentru mobila de birou a cunoscut in ultimul timp o expansiune extraordinara, datorita cererii foarte mari.

Galerie foto