Mobila Maneciu

Mobila Maneciu

Mobila Maneciu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Maneciu: Mobila Maneciu.

  
 
tamplarie4768x1024_400_01Obiectele de mobilier au fost, sunt si vor fi prezente intotdeauna, in toate momentele  din viata unui om, iar AdinaWood Design, din Maneciu, Judetul Prahova exista pentru a va face viata mai frumoasa.Mobilierul scoate in evidenta relatiile sociale, relatiile economice, traditiile,obiceiurile si modul de viata al societatii omenesti,iar noi existam pentru a va ajuta sa imbunatatiti toate aceste lucruri. De asemenea, firma noastra se ocupa cu tamplaria din lemn de cea mai inalta calitate.  

  Profilul din lemn stratificat reduce cu pana la 45 % pierderile de caldura din locuinta, iar acest lucru denota calitate si eficienta. Tamplaria din lemn stratificat reprezinta cea mai eficienta alternativa, atat din punct de vedere estetic si financiar.
  Pe langa statutul de material verde, lemnul reprezinta un material cu o comportare foarte buna in raport cu solicitarile mecanice, relativa usurinta a prelucrarii si a punerii in opera, durabilitate, buna izolatie termica si fonica si aspect placut. Intalnim pe acest segment o solicitare din ce in ce mai mare pentru lemnul stratificat, adica tamplaria realizata din mai multe straturi de lemn tratat special pentru conditiile de exterior. Profilul din lemn poate fi folosit pentru ferestre, usi de intrare, usi interioare si de balcon, oferta pietei continand lemn stratificat de rasinoase: molid, pin siberian, meranti, stejar cu umiditate scazuta s.a., datorita carora caldura din locuinta se pierde mai greu, pierderile reducandu-se cu pana la 45%.
  Stejarul este un lemn cu toate caracteristicile unui lemn combinat, de ses si de munte, cu o textura aspra, neuniforma, fibra dreapta; lemnul de stejar este un lemn de o duritate medie, rezistenta la inconvoiere si rupere medie cu o stabilitate dimensionala medie. De culoare maronie, foarte deschis, luminos, cu reflexe aurii, dupa cateva luni de la aplicarea finisajului, nuanta de baza capata reflexe mai inchise.
 tamplarie29768x1024_400 In comparatie cu alte materiale de constructii, lemnul reprezinta avantaje semnificative precum rezistenta, eficienta, flexibilitate.

Ventilarea incaperii se realizeaza in mod natural, datorita spatiilor de inchidere a lemnului, astfel nevoia de ventilare fortata a incaperilor nu este atat de pregnanta.
  Lemnul se caracterizeaza prin densitate. In raport direct cu densitatea se situeaza duritatea, acesta depasind pe cea a otelului, aluminiului sau a fibrei de sticla. Totodata, lemnul, fata de alte tipuri de materiale, poate fi usor si rapid prelucrat si transformat in diverse forme.
  Acesta contine in fibre, un fagure de milioane de spatii minuscule care laolalta ofera acestuia izolatia naturala. S-a demonstrat ca lemnul este de 400 de ori mai eficient decat otelul si de 1800 de ori, decat aluminiul din sistemul unei ferestre.

    Realizam mobiliere din lemn masiv si MDF vopsit, usi lucioase pentru bucatarie si usi MDF de diferite culori, toate acestea avand un design cu adevarat special si fiind de cea mai inalta calitate.       

  Mobila din lemn masiv denotă eleganţă, confort, şi creează o atmosferă exclusivistă, fie ca este vorba despre mobilă pentru casă sau mobilă pentru birou.Din lemn masiv se fabrica mese, scaune, fotolii, balansoar, mobilier de bucătărie,sufragerie, dormitoare, birouri etc.
   In producearea mobilei si usilor, folosim si MDF vopsit. 

  MDF-ul este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre,în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare. 

  Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acestlucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des lamobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folositîn baie şi în bucătărie.

 restaurant5_400

 Obiectivul nostru este sa oferim produse de calitate si de un pur rafinament, mobila pentru pentru reastaurante, apartamente si birouri, mobilier de sufragerie, dormitoare, bucatarie, canapele, fotolii pentru a satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi clientilor nostri .Ne-am mentinut pe piata datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti de serviciile noastre si a recomandarilor acestora. De aceea, indiferent de marimea comenzii, clientul este tratat cu aceeasi promptitudine, seriozitate, respect si amabilitate.

 

 

Servicii

Firma noastra se ocupa cu tamplaria, realizand ferestre si usi din lemn masiv de cea mai buna calitate la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

 scari121024x768_400Producem mobilier la comanda pentru pentru:

  • bucatarie;
  • dormitor;
  • living;
  • mobilier pentru restaurante;
  • dressinguri
  • scari

  Realizam mobilier de calitate la comanda, dupa gusturile fiecarui client!