Mobila Medgidia

Mobila Medgidia

Mobila Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Medgidia: Mobila Medgidia.

  Calitatea nu este niciodata un accident . Este întotdeauna rezultatul efortului inteligent. 

  1p_400Egevit Design, din Medgidia, judetul Constanta este un brand care  poate face intotdeauna diferenta : dă clientului atenția pe care o merită și găsește întotdeauna cele mai bune soluții .

  Oferim servicii de consiliere profesională pentru alegerea mobilierului , design și decoratiuni interioare. Am reunit cei mai buni designeri italieni și români , care pot produce un mobilier rafinat,de cea mai buna calitate, la cele mai  accesibile preturi . Experiența noastră comună , cu designeri italieni a oferit o nouă viziune în calitate si design , firma noastra fiind mereu in trend .
  Activam în acest domeniu de peste 14 ani, fiind intr-o continua crestere .Puteți avea încredere întotdeauna echipa noastră de profesioniști, oferind intotdeauna produse de o calitate certificata si garanta.
  Folosindu-ne de talentul, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil,sa construiti impreuna cu noi un adevarat camin,plin de caldura si rafinament. Si pentru ca Egevit Design stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari, ca putem realiza la comanda mobila visurilor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.  

  15p_400   

   Produsele noastre de mobilier se remarcă prin stil, rafinament, confort si eleganta. Sunt produse cu un design deosebit, un excelent raport calitate -preţ, într-un cuvant simbolul unui ambient confortabil.

  Vă stăm la dispoziţie cu o gama largă de produse , menită să satisfacă orice exigenţe . Pentru a vă convinge de acest lucru vizitaţi secţiunea produse a site-ului nostru , iar pentru a primi oferta noastră de preţuri vă aşteptăm sa ne contactaţi sau să ne vizitaţi la sediul nostru!

Servicii

   Egevit Design este un producator local de mobila la comanda de cea mai buna calitate . De asemenea, importam mobila din Italia si Turcia si realizam design si amenajari interioare.  

Galerie foto