Mobila Oradea

Mob Agape

Mobila Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Oradea: Mob Agape.

   mobila_living1_400Firma noastra  Mob Agape, din Oradea,judetul Bihor va promite trei chestiuni elementare: calitate, pret convenabil si seriozitate . Iar când este vorba de confortul casei tale, acestea sunt cele mai esentiale... pentru ca în caminul tau iau nastere visele si sperantele.

  Firma noastra are o vasta experienta in acest domeniu. Este preocupata in permanenta sa creeze o mobila de calitate la un pret competitiv folosind materiale precum PAL, MDF cat si LEMN MASIV. Personalul folosit are un inalt grad de calificare, cu experienta in domeniu. Utilajele performante ne indreptatesc sa garantam ca produsele noastre de mobilier sunt de cea mai buna calitate. Seriozitatea si promptitudinea in executarea comenzilor sunt deviza firmei noastre.

 Mobila din lemn masiv semnfica eleganţă, rafinament, confort, şi creează o atmosferă exclusivistă, fie ca este vorba despre mobilă pentru casă sau mobilă pentru birou.Din lemn masiv se fabrica mese, scaune, fotolii, balansoar, mobilier de bucătărie,sufragerie, dormitoare, birouri etc.
  
  Mesele şi măsuţele din lemn masiv pot fi realizate  în combinaţie cu alte materiale cum ar fi MDF furniruit, sticlă si altele.

  images_sadsaad_400_01
  Pot fi folosite atât în sufragerie, cât şi în restaurante, săli de nunţi, săli de protocol, conferinţe, mese destinate pentru cluburi, baruri, pub-uri, cafenele.

  O foarte mare varietate de scaune se poate realiza din lemn masiv: de la scaunele normale până lascaune cu spătar înalt, elegante, scaune înalte de bar, scaune cu braţe, cu elemente curbate, scaune balansoar în stil colonial.   Posibilităţile de prelucrare a lemnului masiv sunt extrem de foarte variate, astfel încât şi corpurile de mobilier din lemn masiv acoperă o gamă foarte larga de modele. 

  In producearea mobilei, folosim MDF sau pal melaminat, dupa preferintele clientilor nostri.

  MDF-ul este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre,

în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare. 

  Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acest lucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des la mobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folosit în bucatarie si in baie.

 cont_oak_bedroom_400

 Pal-ul este obţinut prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi o foarte buna rezistenţă. 

 Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mult mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ulhidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie de melamină care imită diverse nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: netedă,lucioasă sau perlata.

 

 

Servicii

  e8cffe66bf05b810811974e13796e8a1f9db507c_400_01Producem mobilier din lemn masiv,MDF infoliat sau vopsit si pal melaminat pentru:

 • Mobila bucatarie
 • Mobila dormitor
 • Mobilier receptii
 • Mobila tineret 
 • Mobilier birou
 • Mobilier hoteluri
 • Mobilier baruri
 • Mobilier crame
 • Mobilier spatii comerciale
 • Mobilier dressing
 • Mobilier gradinite
 • Masute
 • Biblioteci
 • Mobilier baie

 De asemenea,oferim toata gama din tamplarie lemn.

Galerie foto