Mobila Otopeni

Mobila Otopeni

Mobila Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Otopeni: Mobila Otopeni.

    Exotic in forma si culoare, deosebit de rezistent si confortabil, mobilierul din rattan reprezinta o alternativa fericita pentru noile amenajari de interioare si terase, atat pentru locuinte cat si pentru hoteluri, restaurante si cofetarii, asigurand un grad sporit de confort si originalitate.
    Colectia SECAN cuprinde peste 200 modele din Rattan si Bambus, dar si o gama larga de modele din LEMN, METAL, PIELE si inlocuitori, pentru HORECA si LOCUINTE, toate executate cu acuratete, la nivelul celor mai inalte exigente de calitate si design.

Servicii

    Mese
La noi, masa este mai mult decat o placa banala, cu patru picioare. Este o piesa de mobilier care se bucura de toata atentia noastra, atat din punct de vedere constructiv cat si ca forma si culoare.
Nu trebuie sa arunce ciorba din farfurie pe cravata musafirului nici atunci cand este noua si nici dupa o utilizare indelungata. Trebuie sa se inscrie in ambientul destinat ca forma, marime si culoare si trebuie sa faca o buna simbioza cu scaunele care-i sunt destinate.
Oferta noastra cuprinde mese standard, dar ele pot fi modificate conform cerintei beneficiarului, la dimensiuni si culoare.
De asemenea, din gama de picioare si blaturi se pot obtine multe variante pentru spatii si utilizari diverse.

    Modele Vienna-Caffe

Mobilierul Vienna, reprezinta stilul inventat de M. Thonet, in secolul 19 devenit stil clasic ca urmare a renumelui de peste veacuri.
Mobilierul este executat in lemn de fag de clasa superioara, aburit si curbat, intr-o executie de mare finete, fiecare piesa fiind o adevarata opera de arta.Acest mobilier "à la bunica" cum il denumeste tanara generatie este nemuritor ca stil si durabilitate si da o "nota retro" aparte spatiului pe care-l ocupa.
"À la bunica" isi gaseste din ce in ce mai mult loc in preferintele generatiei actuale.
Noi prezentam in pagina cateva modele, dar putem oferi o gama vasta din acest stil.

    Scaunele Outdoor

Sunt executate din materiale rezistente la intemperii - aluminiu, rattan sintetic, lemn de salcam sau teak - finisate cu materiale foto si termorezistente, design actual, inalta calitate. Prin aspectul sau distinct, cu linii bine definite, mobilierul din metal poate adauga un accent de marca, distins, fiecarei terase sau gradini.

    Picioare de masa

Elementelor care compun masa, respectiv piciorul si blatul, le-am dedicat cate un capitol separat, intrucat acestea pot crea o gama mare de combinatii, in functie de necesarul utilizatorului, dar pot fi livrate si separat.
Fiecare model este prezentat cu principalele detalii.

    Blaturi de masa

Blaturile de masa TOPALIT sunt executate prin presare la cald, din fibra de lemn si rasini sintetice.
Metodele tehnice si materialele utilizate asigura o rezistenta optima la uzura fizica, la radiatiile ultraviolete si la temperaturi de pana la 80 grade C.
Decorurile utilizate sunt:
- structuri de diverse esente de lemn
- structuri de roca decorativa
- desen modern
- uni - color
- logo
TOPALIT executa o gama larga de dimensiuni si forme, dintre care cele mai utilizate sunt:
- rotunde - de la 60 la 105cm diametru
- patrate - de la 60x60 la 90x90cm
- dreptunghiulare - de la 60x100 la 80x140cm
Alte forme si dimensiuni se executa la comanda.

    Sufragerii si Livinguri

Capitolul acesta este reprezentat prin cateva seturi de mese si scaune din lemn.
Aceasta categorie poate fi executata la comanda in diverse dimensiuni de mese, combinate cu scaunele prezentate la cap. HORECA - indoor.
De asemenea este prezentat programul de sufragerie SKAN, executat din lemn de stejar, 100% masiv, in finisaje: natur, natur antichizat alb, natur uleiat si wenge. Executie la comanda.

    Mobilier rattan si bambus

Exotic in forma si culoare, deosebit de rezistent si confortabil, mobilierul din rattan reprezinta o alternativa fericita pentru noile amenajari de interior si terase, atat pentru locuinte cat si pentru hoteluri, restaurante si cofetarii, asigurand un grad sporit de confort si originalitate.
Colectia SECAN - in continua actualizare - cuprinde o gama larga de modele executate cu acuratete, la nivelul celor mai inalte exigente de calitate si design.