Mobila Pancota

RovioCris Company

Mobila Pancota reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Pancota: RovioCris Company.

  19669487_3_644x461_mobilierlacomandasinunumaimeseriasiconstructori_400Roviocris Company, cu sediul in Pancota, judetul Arad , executa mobilier la comanda, de cea mai inalta calitate pentru: sufragerii, dormitoare, bucatarii, living, birouri , biblioteci si altele. De asemenea, firma noastra realizeaza porti din fier forjat sau plin, orice model, de calitate superioara , geamuri si usi termopan pvc ,profil pe 4,5 si 7 camere, rulouri pvc si altele. Veti beneficia de transportul si montarea mobilerului gratuit in judetul Arad.

  Cand primim un proiect de facut,pe toata durata derularii lui compania noastra acorda foarte mare atentie cerintelor clientului, pentru obtinerea unui produs definit prin calitate si rafinament. Aceasta se datoreaza faptului ca utilizam materie prima si accesorii de cea mai buna calitate. Personalul nostru are un inalt grad de calificare, cu experienta in domeniu. Utilajele performante ne indreptatesc sa garantam ca produsele noastre de mobilier sunt de cea mai buna calitate. Seriozitatea si promptitudinea in executarea comenzilor sunt deviza firmei noastre.

  Fie ca este vorba despre o bucatarie, o sufragerie sau un living, un dormitor sau un spatiu comercial, suntem convinsi ca veti gasi printre modelele pe care vi le propunem ceva care sa corespunda cautarilor dumneavoastra, din punctul de vedereal pretului, design-ului si al calitatii.

  hotelfurniture_2_400_02
 In producerea mobilierului, utilizam PAL melaminat, MDF  si blaturi de bucatarie, de cea mai buna calitate.   

  Pal-ul este obţinut prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi o foarte buna rezistenţă. 

 Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mult mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ulhidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie de melamină care imită diverse nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: netedă,lucioasă sau perlata.

  MDF-ul este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre,în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare.  Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acest lucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des la mobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folosit în bucatarie si in baie. 

  Dorinta noastra pentru viitor este sa dezvoltam productia  de mobilier pentru a reusi sa satisfacem si cele mai exigente gusturi si pentru a implini orice dorinta a clientilor in materie de amenajare interioara. Calitatea mobilierului produs de noi ne dorim sa ramana cartea noastra de vizita.

  

Servicii

 Firma noastra realizeaza mobilier de cea mai inalta calitate:

  • sufragerii
  • dormitoare
  • bucatarii
  • living
  • tabureti
  • birouri
  • masute
  • coltare bucatarie
  • coltare extensibile dormitor si living
  • biblioteci

 De asemenea, realizam si porti din fier forjat sau plin orice model, geamuri si usi termopan pvc.