Mobila Panet

Letcomob Prod

Mobila Panet reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Panet: Letcomob Prod.

  10385583_251778215014895_3366825854797820689_n_400Firma Letcomob Prod, din orasul Panet, judetul Mures are in dotare un atelier bine utilat cu utilaje de prelucrare si finisare de mobilier din lemn masiv si pal melaminat.Suntem producatori din anul 1994 de mese si scaune pliante din lemn de esenta tare precum si alte tipuri de scaune, respectiv mobilier din pal melaminat. 

 Mobila din lemn masiv denotă eleganţă, confort, robusteţe şi creează o atmosferă exclusivistă, iar noi folosim acest atuu pentru a realiza mese si scaune de calitate, atat pentru casa, cat si pentru gradina ta.
 Mesele şi măsuţele din lemn masiv pot fi realizate şi în combinaţie cu alte materiale cum ar fi pal melaminat, sticlă etc.Ele fi folosite atât în sufragerie, cât şi în restaurante, săli de nunţi, săli de protocol, conferinţe, consiliu, mese destinate pentru cluburi, baruri, cafenele, pub-uri, cat si pentru terase si gradini.
 O foarte mare varietate de scaune se poate realiza din lemn masiv: de la scaunele normale până la scaune cu spătar înalt, elegante, scaune înalte de bar, scaune cu braţe, cu elemente curbate, scaune balansoar în stil colonial.
 Scaunele realizate din lemn masiv sunt foarte rezistente şi sunt recomandate ca mobilier pentru restaurante, puburi, pizzerii, cluburi dar şi ca mobilier în locuinţele dumneavoastră. Atât şezutul cât şi spătarul pot fi tapiţate cu piele ecologică sau material textil în diverse nuanţe de culori.

 Blaturi din PAL - confecţionate din PAL şi acoperite cu o folie specială în diverse culori şi nuanţe, sunt cel mai des întâlnite datorită faptului că:

 • sunt uşor de prelucrat;
 • pot fi găsite într-o varietate mare de nuanţe;
 • sunt termorezistente (rezistă la temperaturi ridicate, de exemplu o oală fierbinte);
 • sunt ignifuge (nu ard decât la flacără deschisă pe termen mai lung);
 • sunt rezistente la aburi;
 • sunt rezistente la majoritatea soluţiilor acide folosite într-o bucătărie.

  10505423_318723358320380_1373026880247532565_n_400

  Mese

 Destinatia diferitelor tipuri de mese este foarte variata, dar un lucru este clar: acestea ne sunt indispensabile, facandu-si intotdeauna simtita prezenta in viata noastra. In aceasta categorie am selectat modele potrivite pentru un mic-dejun, un pranz sau o cina, luate in familie sau in oras. Spatiile in care pot fi amplasate sunt bucataria, sufrageria, living-ul sau restaurantul. Eleganta design-ului, dar si criteriile care tin de aspecte practice trebuie luate in calcul cand suntem pusi in fata unei astfel de alegeri. Gama de mobilier oferit de noi este  diversificata, care incearca sa acopere toate nevoile dumneavoastra, principalii factori de care tinem cont in intocmirea unei selectii fiind cel estetic si cel functional. Pentru a va face o parere mai clara, va invitam sa vizitati si sectiunile dedicate meselor din lemn masiv, celor de conferinta sau masutelor pentru living.

 
pic_galerie_11b_400_01

  Scaune din lemn

 Mobilierul din lemn are o personalitate aparte, aducand un plus de stil si de clasa intr-o incapere, indiferent daca design-ul lui este unul clasic sau contemporan. Iar daca atmosfera, dintr-o locuinta sau dintr-un local, se doreste a fi una retro, prezenta mobilei din lemn devine obligatorie. Scaunele si mesele din lemn innobileaza si puncteaza decisiv la capitolul eleganta. Fie ca este vorba despre o bucatarie, o sufragerie sau un living, un bar sau un restaurant, suntem convinsi ca veti gasi printre modelele pe care vi le propunem ceva care sa corespunda cautarilor dumneavoastra, din punctul de vedereal pretului, design-ului si al calitatii. Un scaun din lemn simplu este un obiect de efect, purtand o patina de autenticitate si aducand un parfum de epoca, in timp ce unul tapitat se poate integra perfect in anumite decorurui, paleta de culori si nuante din care puteti alege fiind una foarte larga.

 Pentru noi calitatea si costurile scazute reprezinta o preocupare permanenta.

Servicii

 Mai jos gasiti gama noastra de produse pe care vi le oferim:

 • Masa plianta cu 6 scaune
 • Masa plianta cu 4 scaune
 • Scaun fix
 • Scaun picnic
 • Masa picnic
 • Scaun fix leaving

 Scheletul mesei pliante este din lemn masiv respectiv fag pe 6 nuante de culori: cires, stejar natur, stejar baituit, nuc, mahon sau wenge.

 Blatul mesei este pal melaminat adaptat la culoarea scheletului din lemn. Mesele si scaunele se comercializeaza si singure si sub forma de set.

Galerie foto