Mobila Ramnicu Valcea

Mobila Rm Valcea

Mobila Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Ramnicu Valcea: Mobila Rm Valcea.

 halcomdesign_010_400Halcom Design, din Ramnicu Valcea, judetul Valcea, proiecteaza si executa mobila personalizata, mobila simpla si utilitara, mobila moderna cu linii indraznete, sau mobila exclusivista si plina de stil. Producem mobilier contemporan si fascinant, confortabil si elegant, versatil si complet.

 Mobila la comanda inseamna nu numai un raport calitate / pret optim,cat si posibilitatea transformarii dorintelor dumneavoastra in realitate, astfel incat mobila dumneavoastra sa fie exact asa cum o doriti la pretul cel mai bun.

 Realizam mobila de un pur rafinament pentru casa, birou sau pentru alte spatii.

 Fie ca este vorba despre birou, casa ori alte spatii, mobilierul ales poate face diferenta atat in ceea priveste estetica ambientului cat si functionalitatea necesara in destinatia spatiului respectiv.
Birouri de lucru, secretariat, zone de asteptare ori sali de consiliu, toate au ca numitor comun functionalitatea. Nu este insa obligatoriu sa neglijam designul, dimpotriva, impreuna cu proiectarea orientata pe dorintele clientului, aceste spatii pot deveni atat utile cat si frumoase.
 Locuinte mari sau mici, spatioase ori inghesuite, pot primi un adevarat "face-lift" printr-o proiectare adecvata a mobilierului, a spatiilor de stocare si depozitare, transformandu-le in case pline de viata, bun gust si personalitate.
 Pentru multi oameni bucataria este cea mai importanta incapere din locuinta si sunt foarte generosi cu investitiile facute in acest loc. Ei bine acesta este un loc in care compromisul nu poate fi ingaduit, iar cele mai cunoscute fabrici de mobilier creaza solutii speciale pentru bucatarie.
 Halcom Design va poate oferi aceasi calitate a marilor companii, proiectand impreuna cu voi, nu doar mobilierul practic si functional atat de necesar, dimpotriva va face din bucataria voastra un ambient placut, frumos si select, ce va strange intreaga familie sau prietenii pentru petrecerea unor clipe frumoase.

 954fb0ebf1d84fb921bfb0b6e045d57f_l_400

 

 Firma noastra realizeaza structuri de lemn pentru gradini, oferind solutii complete pentru locuinta dumneavoastra.

 O structura de lemn poate fi punctul central din gradina ta, transformand un spatiu liber si neutilizat într-o extensie unica și practica a casei tale.
Intotdeauna constienti de nevoile de utilizare eficienta, ergonomica si responsabila a mediului, Halcom Design asigura prin proiectare, alegerea tipului de construcție, a lemnului și finisajelor, astfel incat structura conceputa sa fie in armonie cu imprejurimile habitatului, dar si cu necesitatile si utilitatea structurii. De la porțile unui drum de acces, garduri sau imprejmuiri de lemn si pana la foisoare umbroase si incapatoare, bancute si scaune de gradina oferim solutia completa pentru dorinta ta.
 Nu in ultimul rand Halcom Design produce si monteaza structuri de lemn complexe pentru constructia de case, tip framming, cu plansee si grinzi cu zabrele, chertari in lemn sau organe de asamblare si alte elemente structurale din lemn. Structurile realizate au la baza sistemele Holzrahmenbau si OSSATURE BOIS si standardele internationale aferente acestora.
 De asemenea executam scari interioare, din lemn masiv de fag sau molid si din metal. Confectionam balustri intr-o gama diversificata, mana curenta. Asiguram proiectare si montaj. Proiectam scara in functie de spatiul pentru scara, de utilitatea ei si – cel mai important – de confortul la urcare, utilizind formula lui Blondel.

halcomdesign_015_400 

 Materialele pe care Halcom Design le foloseste sunt de cea mai inalta calitate, fie ca este vorba de lemn masiv, pal melaminat sau MDF furniruit.

 Aproape orice locatie poate dobandi o nota sofisticata odata amenajata cu lemn de esenta tare, fie ca vorbim de o curte, de gradina interioara sau exterioara, de semineu, de o mobila, de un perete, de o scara, de un gard, de un bar, despre obiecte decorative, despre coloane sau capiteluri si ce ne-ar mai putea trece prin minte, toate au in comun o imagine de distinctie, rafinament si eleganta, iar firma noastra de mobila va ofera toate aceste lucruri.

 Lemnul masiv sau lemnul de esenta tare are o poveste foarte veche, mai veche decat oricare dintre noi, am putea spune ca noi am invatat de la el unde si cum il  putem folosi astfel incat sa aducem in casele noastre o atmosfera calda.
 Impactul vizual, textura, culoarea naturala si rezistenta la uzura, sunt doar cateva atuuri care ne fac sa nu ne mai intrebam de ce acest material poate fi folosit de atata vreme in absolut orice stil de amenajare reusind sa satisfaca si cele mai pretentioase si extravagante gusturi.

 halcomdesign_013_400_01PAL-ul melaminat este de fapt o placa din PAL imbracata in melamina. Pentru ca PAL-ul sa aiba o fateta, sa aiba un aspect fin si sa poata fi realizat intr-o varietate mare de culori este imbracat im melamina. Calitatea melaminei este direct proportionala cu calitatea palului. Cu cat placa de PAL este de calitate mai buna, cu atat melamina care o acopera este si ea mai rezistenta.

 MDF-ul (Medium density fibreboard), este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre, în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare.

 

 

Servicii

 Firma noastra ofera servicii complete, de cea mai inalta calitate, in amenajarea locuintei dumneavoastra! Realizam mobila pentru casa, pentru birouri, spatii comerciale si de asemenea, structuri de lemn pentru gradini.

 Oferim servicii complete de proiectare și fabricare a mobilierului la comanda, montat in locatie sau mobilier modular. Intotdeauna pornim de la discutiile preliminare privind cerințele clientilor și design-ul necesar potrivit nevoilor tale. Exista si posibiliatea de lucru in baza desenelor oferite de clienti.
 Atelierul este complet dotat cu toate instrumentele necesare pentru orice operatiune de prelucrare si finisare a metrialelor lemnoase. Lucrările sunt realizate complet în atelier, apoi transportate in locatie pentru asamblare și montaj. Atunci cand este nevoie de operatiuni de lacuire, acestea se fac înainte de livrare, urmand insa ca stratul final sa fie aplicat dupa montarea sau asamblarea pieselor pe produsul final.
 Produsele sunt realizate folosindu-se atat materiale si metode traditionale cat si moderne - de exemplu, uneori putem folosi dibluri de lemn pentru imbinarea sertarelor, alteori se folosesc articulații metalice pentru sertare mai speiale si uneori, sisteme complet reglabile, cu elemente complexe si moderne.