Mobila Rupea

SC MobiSound Prod SRL

Mobila Rupea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Rupea: SC MobiSound Prod SRL.

ana_dormitor1_400_01 Firma noastra de mobila, MobiSound Prod este o societate comerciala cu capital integral privat, cu o mare experienta in domeniul producerii mobilierului ce are ca principala activitate producerea de mobiler pentru casa, spatii comerciale, farmacii, birouri, gradinite, hoteluri si multe altele. 

 Cand primim un proiect de facut,pe toata durata derularii lui compania noastra acorda foarte mare atentie cerintelor clientului, pentru obtinerea unui produs definit prin calitate si rafinament. Aceasta se datoreaza faptului ca utilizam materie prima si accesorii de cea mai buna calitate.

  
 Mobila din stejar,de esenta tare sau de esenta moale, implica prelucrare, maiestrie, calificare iar firma noastra, MobiSound Prod poseda toate aceste calitati. In forma lemnului tamplarul isi lasa sudoarea, iar la culoare si lacuire sau vopsire nu veti gasi un obiect copiat la indigo in aceeasi serie de fabricatie. Lemnul masiv nu va lasa sa va repetati, e unic, ca textura. 

 Aproape orice locatie poate dobandi o nota sofisticata odata amenajata cu lemn de esenta tare, fie ca vorbim de o curte, de gradina interioara sau exterioara, de semineu, de o mobila, de un perete, de o scara, de un gard, de un bar, despre obiecte decorative, despre coloane sau capiteluri si ce ne-ar mai putea trece prin minte, toate au in comun o imagine de distinctie, rafinament si eleganta.

 Lemnul masiv sau lemnul de esenta tare are o poveste foarte veche, mai veche decat oricare dintre noi, am putea spune ca noi am invatat de la el unde si cum il  putem folosi astfel incat sa aducem in casele noastre o atmosfera calda.
Impactul vizual, textura, culoarea naturala si rezistenta la uzura, sunt doar cateva atuuri care ne fac sa nu ne mai intrebam de ce acest material poate fi folosit de atata vreme in absolut orice stil de amenajare reusind sa satisfaca si cele mai pretentioase si extravagante gusturi.

    Durabilitatea si frumusetea scandurii de stejar obliga, la fel ca si nobletea. Se cere neaparat o mana de mester ce sa evidentieze frumusetea fibrei. Linia clasica a pieselor de mobilier e urmata negresit de culoarea apartinand paletei traditionale. Si ingrijirea ei, in caminul tau, te face sa simti acasa foarte intim, personal, diferit fata de raceala sticlei sau a metalului.

  900_2.mobilalivingcube_400

  De asemenea,noi fabricam si mobila din pal.

  Pal-ul este obţinut prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi rezistenţă.

  Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ulhidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie de melamină care imită nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: netedă,lucioasă, perlată sau striată.

  Vă stăm la dispoziţie cu o gama largă de produse , menită să satisfacă orice exigenţe . Pentru a vă convinge de acest lucru va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Rupea,Str. Cetatii, Nr. 16E, Ap. 9, judetul Brasov.

Servicii

  Producem mobila de cea mai inalta calitate,menita sa satisfaca orice exigente,din pal melaminat sau stejar de esenta tare sau moale,pentru: 

  • Mobila bucatarie
  • Mobila dormitor
  • Mobilier bar
  • Mobilier baie
  • Mobila birou si biblioteca
  • Mobila copii si tineret
  • Mobilier gradina
  • Mobilier terasa

 

Galerie foto