Mobila Selimbar

Mobila Selimbar

Mobila Selimbar reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Selimbar: Mobila Selimbar.

    Suntem firma producatoare de saltele si diverse articole din spuma poliuretanica.
    Plecand de la ideea ca timpul petrecut dormind intr-o viata este considerabil, societatea noastra a dezvoltat o gama de produse care sa asigure un confort sporit utilizatorilor si o exploatare cat mai indelungata a produselor sale.
    Sunteti proprietar al unui hotel sau al unei pensiuni si doriti sa lucrati cu o firma serioasa si cu standarde inalte, dar sa puteti beneficia de cele mai bune preturi?
    Construiti un hotel si va e greu sa gasiti ceea mai buna optiune, si intotdeauna aveti probleme legate de calitate sau pret ?
    Noi avem solutia pentru dumneavoastra ! Compania noastra va furnizeaza solutia completa pentru echiparea camerelor dumneavoastra (cu saltele, protectii saltele, perne, pilote, lenjerii, draperii), a teraseleor, gradinilor, pentru acestea din urma furnizandu-va diverse perne decor, pernite bancute, saltele sezlong,saltele plaja etc.

Servicii

        Mobila copii si tineret

Alegerea patului pentru copii, depinde de optimizarea spatiului si de cat de cuminti sau nazdravani iti sunt micutii. Este recomandat un material rezistent


    Mobilier living
    Mobilier dormitor

Dressing-uri
Model simplu si atragator, dressing-ul din imagine da, pe langa functionalitate, o linie de modernism dormitorului tau. Sertarele largi permit asezarea articolelor fara nici un fel de problema. Spatiile din spatele sertarelor asigura deschiderea usoara a acestora. Disponibil si cu oglinda

Dulapuri dormitor
O interesanta combinatie de biblioteca si dulap. Corpul din stanga are suficiete sertare pentru carti sau orice alte articole decortative iar in dreapta cele trei usi si patru sertare inferioase, fac loc suficient atat garderobei tale cat si lenjeriei de pat. O alegere perfecta pentru o camera de adolescent.

Dormitoare
Suntem atenti la detalii. Avem grja ca dormitoarele produse de noi sa aiba cele mai importatnte calitati: design si durabilitate.

Noptiere
Prin functionalitate si stil aceasta noptiera esta potrivita pentru multe decoruri si este locul ideal unde iti poti tine accesoriile la indemana. Potrivita atat in interiorul unui dormitor de copil cat si al unui adult.


    Mobilier bucatarie

Bucataria din imagine maximizeaza spatiul prin corpurile suprapuse , ale caror usi se deschid in sus. Aranjamentul poate fi asamblat ca in imagine sau inversat. Liniile alese dau bucatariei tale un aspect ingrijit si elegant. Se pot folosi mai multe nuante de culori.


    Mobilier gradina

Mese gradina
Scaune gradina


    Mobilier birou    

Tot ce ai nevoie pentru studiu, maximizand spatiul prin organizare, stil si confort. Acest mobilier include doua dulapuri si doua corpuri suspendate. Biroul ofera o surafata suficienta pentru toate activitatile iar turnurile laterale au sertare suficiente pentru orice accesoriu de office.