Mobila Simeria

Mobila Simeria

Mobila Simeria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Simeria: Mobila Simeria.

    Producem mobila personalizata , pentru bucatarii, dormitoare , living-uri, mobila pentru gradina si pentru institutii publice sau hoteliere.
    Noi va promitem trei chestiuni elementare: seriozitate, calitate, pret convenabil. Iar când e vorba de confortul casei tale, acestea sunt cele mai importante... pentru ca în caminul tau se nasc visele si sperantele.

Servicii

    Mobila dormitor

    Chiar daca in dormitor petrecem, probabil, din ce in ce mai putin timp este esential ca acest spatiu sa ne ofere 3 beneficii distincte: confort, intimitate si utilitate. Fiind principalul refugiu dupa o zi plina, dormitorul trebuie sa fie un loc prietenos, in care sa ne odihnim cu placere. Alegerile in design trebuie facute cu multa atentie, tinand cont de preferintele estetice ale fiecaruia, de functionalitate si de spatiul avut la dispozitie. O incapere sau o zona a casei supra-incarcata pare dezorganizata si poate fi obositoare; nuantele folosite pot si ele sa aiba acelasi efect daca nu respectam anumite principii. Rolul mobilierului este, evident, unul major. Patul trebuie sa corespunda nevoilor fiecaruia, atat ca dimensiuni cat si ca design. Salteaua aleasa trebuie sa fie cat mai confortabila – va propunem o gama foarte larga de saltele din care puteti alege in functie de preferinta. Sifonierul, noptirele, comoda sau orice alta piesa de mobilier prezenta in dormitor trebuie sa aiba nu doar un rol practic ci si unul estetic. Iluminatul este si el esential, corpurile de iluminat sau sistemele folosite contribuind la crearea unei atmosfere optime pentru odihna sau relaxare. Mobila de dormitor la comanda are avantajul faptului ca este personalizata, clientul punanadu-si mai mult amprenta asupra mediului in care locuieste.

    Sifoniere

    Omul modern are nevoi in crestere si de multe ori, spatiul nu-i este cel mai fidel aliat. Cand vine vorba de mobila, corpurile de depozitare au reprezentat intotdeauna unele dintre cele mai voluminoase piese din intreaga locuinta. Principiul de baza a fost acela al spatiului util, functionalitatea depasind cu mult ca importanta aspectul sau design-ul. Tendinta actuala este aceea de atingere a unui echilibru intre cele doua concepte. Designerii de mobilier cauta solutii din ce in ce mai ingenioase si noi incercam sa vi le oferim in timp real. Sifonierele pe care vi le propunem, la fel ca si celelalte corpuri destinate depozitarii, incearca sa raspunda pana si celor mai exigente nevoi, fara a face un compromis in plan estetic. Daca spatiul este dusmanul principal, atunci varianta de mobilier la comanda este nu doar indicata ci si necesara. Sistemele de usi glisante sunt binevenite de multe ori, iar compartimentarea o puteti alege, alaturi de consultantii nostri, astfel incat sa corespunda dorintelor dumneavoastra. Un sifonier este un obiect necesar in orice locuinta, dar asta nu inseamna ca nu se poate integra armonios in design-ul ei. Chiar daca se afla in dormitor sau pe hol, sifonierul poate face parte dintr-o schema fluida de design.

    Dressinguri

    Dressing-ul este un corp de mobilier sau un spatiu dedicat obiectelor de imbracaminte si imbracatului in sine. Acceptiunea cea mai uzuala a termenului ‘dressing’ in limba Romana este aceea de sifonier sau piesa de mobilier care deserveste acelasi scop, in general mai mare decat un sifonier. Bineinteles, in casele mari, care beneficiaza de spatiu suficient, tendinta este de a i se aloca dessing-ului o incapere intreaga, sau macar o parte a ei. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi nu are la indemana o astfel de posibilitate si trebuie sa caute solutii cat mai potrivite pentru particularitatile stilistice si volumetrice ale locuintei proprii. Un dressing ideal trebuie sa fie suficient de spatios si de bine compartimentat si, in acelasi timp, sa serveasca unor principii estetice si de design. De cele mai multe ori aceste conditii pot fi intrunite printr-o colaborare intre client si un consultant, fie ca este vorba de un model standard sau de mobila la comanda. Fie ca alegeti un perete din dormitor, din hol sau dintr-o alta zona a locuintei, dressing-ul e bine sa ocupe tot spatiul util disponibil, fara a deveni o piedica in desfasurarea activitatilor de zi cu zi. Solutiile inteligente – printre care si usile glisante – sunt din ce in ce mai cautate. Va invitam sa aruncati o privire pe gama de astfel de corpuri de mobilier pe care vi-o propunem.

« Baruri
« Biblioteci
« Camere de zi
« Camere pentru copii si tineret
« Gradinite
« Mobilier pentru baie
« Mobilier pentru birouri
« Saloane