Mobila Stefanesti Botosani

SC MASAR SRL

Mobila Stefanesti Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Stefanesti Botosani: SC MASAR SRL.

    Noi va promitem trei chestiuni elementare: seriozitate, calitate, pret convenabil. Iar când e vorba de confortul casei tale, acestea sunt cele mai importante... pentru ca în caminul tau se nasc visele si sperantele.

Servicii

    Mobila bucatarie

    Bucataria este o zona a locuintei de multe ori lasata in plan secund, atat atunci cand vine vorba de mutatul intr-o casa noua cat si cand vine vorba de amenajatul ei. Acest lucru intervine din cauza unei suite de factori, printre care putem vorbi de spatiul mai degraba mic - mai ales daca este vorba de un apartament - sau de proritatile stabilite individual, dominate din ce in ce mai mult de ideea de confort. Cu toate acestea, bucataria este un spatiu mai mult decat necesar, atat pentru cei care sunt obisnuiti cu un stil de viata linistit, domestic, cat si pentru cei prinsi in agitatia si tumultul societatii contemporane. Mobilierul de bucatarie pe care vi-l propunem se inscrie in cele mai noi tendinte de design, avand la baza doua principii vitale: aspectul si functionalitatea. Mai ales daca spatiul este limitat mobila trebuie sa devina un element care sa va ajute sa-l organizati optim si, in niciun caz, unul care sa va reduca si mai mult libertatea de miscare. Solutiile noastre propun mobila de bucatarie conceputa pentru a servi nevoilor societatii moderne, atent proiectata si finisata. Corpurile de mobilier sunt gandite astfel incat sa incorporeze aparate electrocasnice fara sa faca rabat de la aspectul estetic. Bineinteles, mobilierul poate fi personalizat, in functie de gusturile, preferintele sau necesitatile fiecaruia. Mobila la comanda - de bucatarie mai ales - este din ce in ce mai mult o necesitate.


    Mobila dormitor

    Chiar daca in dormitor petrecem, probabil, din ce in ce mai putin timp este esential ca acest spatiu sa ne ofere 3 beneficii distincte: confort, intimitate si utilitate. Fiind principalul refugiu dupa o zi plina, dormitorul trebuie sa fie un loc prietenos, in care sa ne odihnim cu placere. Alegerile in design trebuie facute cu multa atentie, tinand cont de preferintele estetice ale fiecaruia, de functionalitate si de spatiul avut la dispozitie. O incapere sau o zona a casei supra-incarcata pare dezorganizata si poate fi obositoare; nuantele folosite pot si ele sa aiba acelasi efect daca nu respectam anumite principii. Rolul mobilierului este, evident, unul major. Patul trebuie sa corespunda nevoilor fiecaruia, atat ca dimensiuni cat si ca design. Salteaua aleasa trebuie sa fie cat mai confortabila – va propunem o gama foarte larga de saltele din care puteti alege in functie de preferinta. Sifonierul, noptirele, comoda sau orice alta piesa de mobilier prezenta in dormitor trebuie sa aiba nu doar un rol practic ci si unul estetic. Iluminatul este si el esential, corpurile de iluminat sau sistemele folosite contribuind la crearea unei atmosfere optime pentru odihna sau relaxare. Mobila de dormitor la comanda are avantajul faptului ca este personalizata, clientul punanadu-si mai mult amprenta asupra mediului in care locuieste.

    Paturi

    Dormitorul este un spatiu intim al locuintei, dedicat odihnei si relaxarii, iar patul este principalul element de mobilier al acestuia. Este, de multe ori, un corp masiv, care ocupa mult spatiu – cel mai mare spatiu pe orizontala ‘pierdut’ de obicei – astfel incat alegerea lui nu este deloc una simpla. Va propunem o gama foarte variata de paturi din care puteti alege, de la cele standard la cele pe comanda. In acest demers trebuie sa tineti cont de necesitatile si preferintele dumneavoastra – puteti sacrifica putin din aspectul estetic pentru mai mult spatiu de depozitare, alegand un pat cu sertare, sau, din contra, puteti alege un pat jos sau cu platforma, punctand serios la capitolul vizual. Oricare ar fi alegerea facuta, confortul trebuie sa fie principalul factor care sa duca la ea. Saltelele sunt foarte importante pentru odihna. Nicio saltea nu ofera garantia unui somn profund, dar o alegere gresita poate sa duca la nopti de nesomn sau la oboseala cronica. Celelalte piese de mobilier din dormitor - sifonier, noptiere, comode – sunt alese, de multe ori, dupa ce a fost ales patul. Rolul acestor nu trebuie sa fie doar unul practic ci si unul estetic, la fel ca si cel al decoratiunilor sau corpurilor de iluminat, toate contribuind la crearea unei atmosfere cat mai calde si relaxante. De caeea, mobila la comanda reprezinta de multe ori solutia optima si necesara, spatiul dumneavoastra capatand personalitate.
    
    Camere de tineret

    In design-ul de mobilier conceptul de ‘Camere de tineret’ se adreseaza acestei categorii, a copiilor, adolescentilor si tinerilor, incercand sa se muleze pe nevoile, stilul de viata si preferintele acestora. Mobila adresata tinerilor trebuie sa reflecte dinamism si prospetime, sa etaleze culoare si inventivitate, echilibru si diversitate, sa stimuleze creativitatea si sa ofere libertate de miscare si de exprimare in activitatile de zi cu zi. Rolul acestui mobilier trebuie sa fie unul atat practic cat si estetic, functional si util dar si atragator totodata. In functie de varsta si activitatile sau pasiunile celor mai tineri, mobilierul trebuie adaptat astfel incat sa devina parte integranta a unui mediu prielnic unei dezvoltari armonioase, fizice si intelectuale. Aspectele practice nu trebuie omise : un pat si o saltea confortabile, un iluminat inteligent si care sa nu oboseasca ochii, un spatiu aerisit si ordonat – iata doar cateva principii de baza. Noi va propunem o gama extinse de astfel de camere si de idei. Evident, avand in vedere ca aceste spatii sunt pentru tineri, de multe ori, atat dormitor cat si living, biblioteca si birou, uneori chiar si sala de gimnastica, alegerile in design trebuie individualizate. Suntem de parere ca acest lucru se poate face in conditii optime consultand unul dintre specialistii nostri, care va vor prezenta cele mai bune variante, atat de produse standard cat si de executie de mobila la comanda.