Mobila Suceava

Mobila Suceava

Mobila Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Suceava: Mobila Suceava.

 mobilaliving40a_400Firma noastra de mobila, SC. Mangusta SRL , din Suceava vă propune o gama variată de mobilier personalizat, produs la comanda din pal melaminat si MDF precum:mobilier pentru case si apartamente(dormitoare, bucatarii, livinguri, dressingurimobilier baie ), mobilier comercial (spatii comerciale, farmacii, magazine ) si mobilier pentru copii.

 Calitatea materialelor si gama variata a culorilor pe care le folosim, , modul de asamblare a mobilierului, ne recomanda cu incredere.

 Fiecare tip de lemn utilizat la fabricarea mobilierului are proprietăţi diferite. Astfel, lemnul folosit pentru fabricarea paturilor sau mobilierului de grădină trebuie să aibă o rezistenţă mai mare decât cel folosit pentru fabricarea unor corpuri de mobilier mai mici sau decorative.

 Mobila din lemn masiv semnfica eleganţă, rafinament, confort, şi creează o atmosferă exclusivistă, fie ca este vorba despre mobilă pentru casă sau mobilă pentru birou.Din lemn masiv se fabrica mese, scaune, fotolii, balansoar, mobilier de bucătărie,sufragerie, dormitoare, birouri etc.

mobilaliving20a_400

 Mobila din lemn masiv, implica prelucrare, maiestrie, calificare iar firma noastra poseda toate aceste calitati. In forma lemnului tamplarul isi lasa sudoarea, iar la culoare si lacuire sau vopsire nu veti gasi un obiect copiat la indigo in aceeasi serie de fabricatie. Lemnul masiv nu va lasa sa va repetati, e unic, ca textura. 

 Materialul principal din care se confecţionează mobilierul în prezent este PAL-ul( placa aglomerata din lemn). Pal-ul este obţinut prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi rezistenţă.

 Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ul hidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie de melamină care imită nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: lucioasă, perlată, neteda sau striată.

 

 mobiladormitor30a_400

 Odata cu trecerea anilor, am invatat ca fiecare persoana trebuie tratata cu maxima seriozitate,atentie si respect. Inca de la inceperea activitatii noastre in domeniul mobilei,am incercat sa dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe gustul fiecarui client si adaptat oricarui spatiu de locuit.   Productia mobilierului se realizeaza cu echipamente de ultima generatie, specializate pe operatiuni specifice, dar si cu un personal foarte bine pregatit cu o experienta in acest domeniu de peste 9 ani.

 MDF-ul (Medium density fibreboard), este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre, în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare.

 Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acest lucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des la mobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folosit în baie şi în bucătărie.

 mobilabucatarie100a_400

 Dorinta noastra pentru viitor este sa dezvoltam productia  de mobilier pentru a reusi sa satisfacem si cele mai exigente gusturi si pentru a implini orice dorinta a clientilor in materie de amenajare interioara. Calitatea mobilierului produs de noi ne dorim sa ramana cartea noastra de vizita

Vă stăm la dispoziţie cu o gama largă de produse , menită să satisfacă orice exigenţe . Pentru a vă convinge de acest lucru va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Suceava sau online, pe site-ul nostru.

Servicii

Producem mobilier de cea mai inalta calitate, cu un design unic, pentru:

  • bucatarie
  • dormitor
  • living
  • dressing
  • mobilier copii 
  • mobilier baie
  • mobilier spatii comerciale
  • mese si scaune

 

Galerie foto