Mobila Targu Mures

Mobila Targu Mures

Mobila Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Targu Mures: Mobila Targu Mures.

 pat160cuspatartapitat_400Infiintat in anul 2001, XILOMOB SRL, din Sighisoara, judetul Mures firma cu capital privat s-a afirmat pe plan intern si extern datorita calitatii produselor si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii.

La inceputul desfasurand activitatea pe o suprafata modesta, apoi firma in anul 2004 s-a extins, achizitionand un spatiu de suprafata mult mai mare in cartierul industrial Venchi (Sighisoara), astfel marindu-se si capacitatea de productie.
 Obiectivul societatii este producerea de mese si scaune din lemn masiv a caror design, calitate si pret sa corespunda evolutiei pietii. in prezent executam mobilier pentru restaurante si baruri, accentul punandu-se pe productia de serie mica si mijlocie a scaunelor din brad, fag si stejar.
 O gama mare de modele de scaune si mese putem sa le oferim cu diferite finisaje (lacuite, antichizate, etc.).

 Cand primim un proiect de facut,pe toata durata derularii lui compania noastra acorda foarte mare atentie cerintelor clientului, pentru obtinerea unui produs definit prin calitate si rafinament. Aceasta se datoreaza faptului ca utilizam materie prima si accesorii de cea mai buna calitate.

 mobilierpensiunedinfag_400

 Mobila din lemn masiv, din brad, fag sau stejar implica prelucrare, maiestrie, calificare iar firma noastra, XILOMOB poseda toate aceste calitati. In forma lemnului tamplarul isi lasa sudoarea, iar la culoare si lacuire sau vopsire nu veti gasi un obiect copiat la indigo in aceeasi serie de fabricatie. Lemnul masiv nu va lasa sa va repetati, e unic, ca textura. 

 scaunbistro_400Aproape orice locatie poate dobandi o nota sofisticata odata amenajata cu lemn de esenta tare, fie ca vorbim de o curte, de gradina interioara sau exterioara, de semineu, de o mobila, de un perete, de o scara, de un gard, de un bar, despre obiecte decorative, despre coloane sau capiteluri si ce ne-ar mai putea trece prin minte, toate au in comun o imagine de distinctie, rafinament si eleganta.

 Lemnul masiv sau lemnul de esenta tare are o poveste foarte veche, mai veche decat oricare dintre noi, am putea spune ca noi am invatat de la el unde si cum il  putem folosi astfel incat sa aducem in casele noastre o atmosfera calda.Impactul vizual, textura, culoarea naturala si rezistenta la uzura, sunt doar cateva atuuri care ne fac sa nu ne mai intrebam de ce acest material poate fi folosit de atata vreme in absolut orice stil de amenajare reusind sa satisfaca si cele mai pretentioase si extravagante gusturi.

 Durabilitatea si frumusetea scandurii de stejar obliga, la fel ca si nobletea. Se cere neaparat o mana de mester ce sa evidentieze frumusetea fibrei. Linia clasica a pieselor de mobilier e urmata negresit de culoarea apartinand paletei traditionale. Si ingrijirea ei, in caminul tau, te face sa simti acasa foarte intim, personal, diferit fata de raceala sticlei sau a metalului.

  Mese si scaune

 Destinatia diferitelor tipuri de mese este foarte variata, dar un lucru este clar: acestea ne sunt indispensabile, facandu-si intotdeauna simtita prezenta in viata noastra. In aceasta categorie am selectat modele potrivite pentru un mic-dejun, un pranz sau o cina, luate in familie sau in oras. Spatiile in care pot fi amplasate sunt bucataria, sufrageria, living-ul sau restaurantul. Eleganta design-ului, dar si criteriile care tin de aspecte practice trebuie luate in calcul cand suntem pusi in fata unei astfel de alegeri. Gama de mobilier oferit de noi este  diversificata, care incearca sa acopere toate nevoile dumneavoastra, principalii factori de care tinem cont in intocmirea unei selectii fiind cel estetic si cel functional. Pentru a va face o parere mai clara, va invitam sa vizitati si sectiunile dedicate meselor din lemn masiv, celor de conferinta sau masutelor pentru living. 

 Mobilierul din lemn are o personalitate aparte, aducand un plus de stil si de clasa intr-o incapere, indiferent daca design-ul lui este unul clasic sau contemporan. Iar daca atmosfera, dintr-o locuinta sau dintr-un local, se doreste a fi una retro, prezenta mobilei din lemn devine obligatorie. Scaunele si mesele din lemn innobileaza si puncteaza decisiv la capitolul eleganta. Fie ca este vorba despre o bucatarie, o sufragerie sau un living, un bar sau un restaurant, suntem convinsi ca veti gasi printre modelele pe care vi le propunem ceva care sa corespunda cautarilor dumneavoastra, din punctul de vedereal pretului, design-ului si al calitatii. Un scaun din lemn simplu este un obiect de efect, purtand o patina de autenticitate si aducand un parfum de epoca, in timp ce unul tapitat se poate integra perfect in anumite decorurui, paleta de culori si nuante din care puteti alege fiind una foarte larga.

 setdemasacubancacavaler_400\

Vă stăm la dispoziţie cu o gama vasta de produse , menită să satisfacă orice exigenţe si va asteptam sa ne contactati pentru o colaborare frumoasa.

 

Servicii

Produsele noastre se remarca printr-o deosebita calitate si rafinament:

  • Scaune
  • Mese
  • Mese cafea
  • Seturi - mese si scaune
  • Paturi
  • Noptiere
  • Rama oglinda
  • Tapiterie
  • Paleta culori, finisaje