Mobila Titu

Mobila Titu

Mobila Titu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Titu: Mobila Titu.

      phoca_thumb_l_elena_wengebianco_6a_400Daca in trecut, in cea mai mare parte a  perioadelor predomina un singur stil, in zilele noastre designul mobilierului este influentat de numerosi factori, stiluri si directii. Obiectele de mobilier au fost, sunt si vor fi prezente mereu in viata cotidiana a omului. Ele scot in evidenta relatiile sociale, relatiile economice, obiceiurile si modul de viata al societatii omenesti dintr-o anumita perioada. Procesul de realizare a obiectelor de mobilier a fost strans legat de arhitectura, in functie de aceasta obiectele de mobilier s-au si dezvoltat. Mediul in care omul traieste si isi desfasoara activitatea este rezultatul actiunii combinate a mai multor factori, dintre care obiectele de mobilier joaca un rol extrem important in crearea micromediului inconjurator, deoarece cea mai mare parte a timpului petrecut de oameni are loc in cladiri.  

      Firma noastra de mobila,Decora Lux si-a fixat drept misiune sa aduca in casa clientilor sai mobilier de  un mare rafinament si cea mai buna calitate la un raport calitate-pret corect . Obiectivul nostru este sa oferim produse de calitate,mobila pentru apartamente si birouri, mobilier de sufragerie, dormitoare, bucatarie, canapele, fotoli pentru a satisfice toate gusturile clientilor nostri .Ne-am mentinut pe piata datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti de serviciile noastre si a recomandarilor acestora. De aceea, indiferent de marimea comenzii, clientul este tratat cu aceeasi promptitudine, seriozitate, respect si amabilitate.

_dsc1654_400

    Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil,sa construiti impreuna cu noi un adevarat camin,plin de caldura si bun gust. Si pentru ca DecoraLux stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam cu drag in magazinele noastre de prezentare.

  Vă stăm la dispoziţie cu o gama largă de produse , menită să satisfacă orice exigenţe . Pentru a vă convinge de acest lucru vizitaţi secţiunea produse a site-ului nostru , iar pentru a primi oferta noastră de preţuri vă aşteptăm sa ne contactaţi sau să ne vizitaţi la sediul nostru din Titu,Dambovita,Str. Nicolae Grigorescu,Nr. 96.

Servicii

 

  •  Biblioteci
  •  Camere de zi
  •  Camere pentru copii si tineret
  •  Mobilier pentru baie
  •  Mobilier pentru birouri
  •  Saloane

Galerie foto