Mobila Vladimirescu

Mobila Vladimirescu

Mobila Vladimirescu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Vladimirescu: Mobila Vladimirescu.

   
  furnitureuseddeskssmallwoodenmoderncontemporarybeechhomeetonsolidoakfurniturecherrycomputerdesksforhomemodulardeskwoodencomputerdesksforhomeofficefurniture_400_03Obiectele de mobilier au fost, sunt si vor fi prezente in toate momentele  din viata unui om, iar Mobel Har Prod Design exista pentru a va face viata mai frumoasa.Mobilierul scoate in evidenta relatiile sociale, relatiile economice, traditiile,obiceiurile si modul de viata al societatii omenesti,iar noi existam pentru a va ajuta sa imbunatatiti toate aceste lucruri.

   
  Realizam mobiliere dublate masive,usi lucioase pentru bucatarie si usi MDF de diferite culori, toate acestea avand un design cu totul special si fiind de cea mai inalta calitate.
       

  Mobila din lemn masiv denotă eleganţă, confort, şi creează o atmosferă exclusivistă, fie ca este vorba despre mobilă pentru casă sau mobilă pentru birou.Din lemn masiv se fabrica mese, scaune, fotolii, balansoar, mobilier de bucătărie,sufragerie, dormitoare, birouri etc.
  
  Mesele şi măsuţele din lemn masiv pot fi realizate şi în combinaţie cu alte materiale cum ar fi MDF furniruit, sticlă etc. 

  Pot fi folosite atât în sufragerie, cât şi în restaurante, săli de nunţi, săli de protocol, conferinţe,consiliu, mese destinate pentru cluburi, baruri, cafenele, pub-uri.
  O foarte mare varietate de scaune se poate realiza din lemn masiv: de la scaunele normale până lascaune cu spătar înalt, elegante, scaune înalte de bar, scaune cu braţe, cu elemente curbate, scaune balansoar în stil colonial. Posibilităţile de prelucrare a lemnului masiv sunt extrem de foarte variate, astfel încât şi corpurile de mobilier din lemn masiv acoperă o gamă foarte larga de modele. 

  In producearea mobilei si usilor, folosim si MDF. 

  MDF-ul este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre,

în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare. 

  Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acestlucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des lamobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folositîn baie şi în bucătărie.

 

  1349511103ca_soba_grand_400_01 

   Firma noastra de mobila, Mobel Har Prod Design si-a fixat drept misiune sa aduca in casa clientilor sai mobilier de cel mai fin rafinament si cea mai buna calitate la un raport calitate-pret corect . Obiectivul nostru este sa oferim produse de calitate,mobila pentru apartamente si birouri, mobilier de sufragerie, dormitoare, bucatarie, canapele, fotoli pentru a satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi clientilor nostri .Ne-am mentinut pe piata datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti de serviciile noastre si a recomandarilor acestora. De aceea, indiferent de marimea comenzii, clientul este tratat cu aceeasi promptitudine, seriozitate, respect si amabilitate.

  

Servicii

 mobilabucatariecuusimdfvopsitalblucios_400_01 Producem mobiliere dublate masive,de cea mai inalta calitate,pentru:

 DORMITOR

Dormitorul, locul destinat odihnei şi somnului, trebuie să aibă rezervată cea mai izolată încăpere a locuinţei, ferită de zgomotele din jur şi trebuie să îndeplinească în mod optim condiţiile de comoditate şi confort.

 LIVING

În orice living mobilierul este alcătuit din canapea, bibliotecă, birou, suport tv,insa diferenţa o fac detaliile si calitatea,doua lucruri pe care firma noastra le ofera.

 BAIE

Baia, indiferent de dimensiuni, se remarcă prin modul în care este amenajată, iar în amenajare, un rol important îl ocupă mobilierul. Chiar dacă spaţiul ocupat de baie este generos sau restrâns,regăsit în majoritatea apartamentelor, mobilierul de baie oferă multe spaţii de depozitare, mascândîn acelaşi timp elementele inestetice din baia dumneavoastră. Aceste spaţii de depozitare se obţinprin combinarea de rafturi, dulapuri şi sertare.

 BIROU

În amenajarea biroului se pune accent în primul rând pe funcţionalitate, spaţiul trebuind să fiedegajat, luminos, să confere o atmosferă de lucru prielnică.

 albe307_400_02Bucatarie

Cu ceva timp în urmă bucătăria reprezenta un simplu loc pentru gătit, acum însă, ocupă un loc esenţial. Pregătirea mesei şi servirea ei sunt micile plăceri ale vieţii pe care le gustăm zi de zi. O bucătărie modernă urmăreşte îmbinarea cât mai armonioasă între volumetria încăperii şi dispunerea cât mai practică a dotărilor. Nu e o chestiune de spaţiu, ci de cum îl pui în valoare.
Mobilierul trebuie să asigure desfăşurarea optimă a activităţilor zilnice. Pentru aceasta o bucătărie trebuie să fie organizată în cinci zone, fiecare zonă având specifice anumite accesorii.

 
 De asemenea, producem si usi lucioase pentru bucatarie si usi MDF de diferite culori, precum :albe, verzi si creme.

Galerie foto