Mobila Zalau

Mobila Zalau

Mobila Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Zalau: Mobila Zalau.

    Va aducem la cunostinta ca firma noastra executa mobila la comanda de calitate in ZALAU si se adreseaza atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice cu o vasta oferta de mobilier personalizat: birouri, bucatarii, camere de zi, camere tineret, holuri, arhive, magazine, farmacii, mobilier specializat firme si orice altfel de mobilier realizat din pal melaminat ( de diferite grosimi si culori ) in combinatie cu sticla si metal, la un raport calitate / pret bun.

Servicii

    Mobilier bucatarie11145559_467183033433386_8503544625424290944_n_400

Bucataria din imagine maximizeaza spatiul prin corpurile suprapuse , ale caror usi se deschid in sus. Aranjamentul poate fi asamblat ca in imagine sau inversat. Liniile alese dau bucatariei tale un aspect ingrijit si elegant. Se pot folosi mai multe nuante de culori.

 
 10896947_427739560711067_654321323527957297_n_400   Mobilier pentru copii

    Mobilierul destinat celor mici face parte din gama mai larga a celui pentru tineret, fiind conceput cu mai multa grija pentru specificul vietii la o varsta frageda. Studiile demonstreaza ca mediul in care copiii cresc are o influenta semnificativa asupra dezvoltarii creativitatii si, in general, a personalitatii acestora. O camera vesela, aerisita, luminoasa, plina de culoare, este ceea ce ne dorim pentru ei. Acest spatiu trebuie sa le stimuleze imaginatia, initiativa, dar sa le ofere si confortul necesar odihnei, relaxarii si studiului. Aceeasi incapre poate servi atat ca dormitor, birou cat si ca teren de joaca si, uneori, spatiul nu este destul de generos. Noi incercam sa va propunem solutii care sa vina in intampinarea dumneavoastra cand va confruntati cu problema unei astfel de alegeri. Mobila noastra standard adresata copiilor este una dinamica, diversificata, functionala si atractiva – atat ca pret, avand de ales de la mobila ieftina la una putin extravaganta, cat si ca design. Oricare dintre produsele noastre poate fi personalizat tinand cont de spatiul pe care il aveti la dispozitie, atat ca intindere cat si ca "geometrie" a lui.


    Camere de tineret
11136724_467170910101265_2317545206909531775_n_400
    In design-ul de mobilier conceptul de ‘Camere de tineret’ se adreseaza acestei categorii, a copiilor, adolescentilor si tinerilor, incercand sa se muleze pe nevoile, stilul de viata si preferintele acestora. Mobila adresata tinerilor trebuie sa reflecte dinamism si prospetime, sa etaleze culoare si inventivitate, echilibru si diversitate, sa stimuleze creativitatea si sa ofere libertate de miscare si de exprimare in activitatile de zi cu zi. Rolul acestui mobilier trebuie sa fie unul atat practic cat si estetic, functional si util dar si atragator totodata. In functie de varsta si activitatile sau pasiunile celor mai tineri, mobilierul trebuie adaptat astfel incat sa devina parte integranta a unui mediu prielnic unei dezvoltari armonioase, fizice si intelectuale. Aspectele practice nu trebuie omise : un pat si o saltea confortabile, un iluminat inteligent si care sa nu oboseasca ochii, un spatiu aerisit si ordonat – iata doar cateva principii de baza. Noi va propunem o gama extinse de astfel de camere si de idei. Evident, avand in vedere ca aceste spatii sunt pentru tineri, de multe ori, atat dormitor cat si living, biblioteca si birou, uneori chiar si sala de gimnastica, alegerile in design trebuie individualizate. Suntem de parere ca acest lucru se poate face in conditii optime consultand unul dintre specialistii nostri, care va vor prezenta cele mai bune variante, atat de produse standard cat si de executie de mobila la comanda.


11146268_467164290101927_1508990675516623814_n_400    Mobila dormitor

    Chiar daca in dormitor petrecem, probabil, din ce in ce mai putin timp este esential ca acest spatiu sa ne ofere 3 beneficii distincte: confort, intimitate si utilitate. Fiind principalul refugiu dupa o zi plina, dormitorul trebuie sa fie un loc prietenos, in care sa ne odihnim cu placere. Alegerile in design trebuie facute cu multa atentie, tinand cont de preferintele estetice ale fiecaruia, de functionalitate si de spatiul avut la dispozitie. O incapere sau o zona a casei supra-incarcata pare dezorganizata si poate fi obositoare; nuantele folosite pot si ele sa aiba acelasi efect daca nu respectam anumite principii. Rolul mobilierului este, evident, unul major. Patul trebuie sa corespunda nevoilor fiecaruia, atat ca dimensiuni cat si ca design. Salteaua aleasa trebuie sa fie cat mai confortabila – va propunem o gama foarte larga de saltele din care puteti alege in functie de preferinta. Sifonierul, noptirele, comoda sau orice alta piesa de mobilier prezenta in dormitor trebuie sa aiba nu doar un rol practic ci si unul estetic. Iluminatul este si el esential, corpurile de iluminat sau sistemele folosite contribuind la crearea unei atmosfere optime pentru odihna sau relaxare. Mobila de dormitor la comanda are avantajul faptului ca este personalizata, clientul punanadu-si mai mult amprenta asupra mediului in care locuieste.


    Dressinguri11109501_467163810101975_1117650154022917326_n_400

    Dressing-ul este un corp de mobilier sau un spatiu dedicat obiectelor de imbracaminte si imbracatului in sine. Acceptiunea cea mai uzuala a termenului ‘dressing’ in limba Romana este aceea de sifonier sau piesa de mobilier care deserveste acelasi scop, in general mai mare decat un sifonier. Bineinteles, in casele mari, care beneficiaza de spatiu suficient, tendinta este de a i se aloca dessing-ului o incapere intreaga, sau macar o parte a ei. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi nu are la indemana o astfel de posibilitate si trebuie sa caute solutii cat mai potrivite pentru particularitatile stilistice si volumetrice ale locuintei proprii. Un dressing ideal trebuie sa fie suficient de spatios si de bine compartimentat si, in acelasi timp, sa serveasca unor principii estetice si de design. De cele mai multe ori aceste conditii pot fi intrunite printr-o colaborare intre client si un consultant, fie ca este vorba de un model standard sau de mobila la comanda. Fie ca alegeti un perete din dormitor, din hol sau dintr-o alta zona a locuintei, dressing-ul e bine sa ocupe tot spatiul util disponibil, fara a deveni o piedica in desfasurarea activitatilor de zi cu zi. Solutiile inteligente – printre care si usile glisante – sunt din ce in ce mai cautate. Va invitam sa aruncati o privire pe gama de astfel de corpuri de mobilier pe care vi-o propunem.