Mobila Bacau

Mobila Italiana Casa Ideale

Mobila Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Bacau: Mobila Italiana Casa Ideale.

Mobila Italiana Casa Ideale
Mobilier la comanda Bacau
0726.368.355 / 0737.491.108

  SC GAMA MOB IMPEX SRL comercializeaza mobila de calitate la cele mai mici preturi: dormitoare, bucatarii, camere de tineret, canapele, seturi canapele, fotolii si coltare, biblioteci, decoratiuni interioare si corpuri de iluminat.

  Va propunem o gama variata de mobilier personalizat, produs la comanda din pal melaminat, lemn masiv si MDF precum:mobilier pentru case si apartamente(dormitoare, bucatarii, livinguri, dressinguri, mobilier baie ), mobilier comercial (spatii comerciale, magazine, baruri ) si mobilier pentru copii.

  Seturile de tapiterie includ grupuri 3+1+1 si coltare (seturi de colt). Exista o gama larga de modele si alternative de stofe de inalta calitate, raspunzand cerintelor clientilor care sunt in cautarea unicitatii, calitatii si armoniei de culori si modele la valori acceptabile.

  Mobilierul comercializat de firma noastra are o personalitate aparte, aducand un plus de stil si de clasa intr-o incapere, indiferent daca design-ul lui este unul clasic sau contemporan. Fie ca este vorba despre o bucatarie, o sufragerie sau un living, un dormitor sau un spatiu comercial, suntem convinsi ca veti gasi printre modelele pe care vi le propunem ceva care sa corespunda cautarilor dumneavoastra, din punctul de vedereal pretului, design-ului si al calitatii.

                          mobila bacaumobila bacau

  Contrastele raman pe lista preferintelor designerilor, seturile de mobila bicolore, care sa asigure o armonie intre spatiu si forma. Culorile neutre sunt la mare cautare in tendintele actuale, dar nu sunt singurele care dau stil locuintei tale, tendintele noi merg spre culoare si lumina si permit combinatii cromatice cat mai indraznete.

  Mobilierul nu reprezinta doar un produs pur functional, dar si un produs de design artistic, fiind considerat cea mai frumoasa forma de arta decorativa.

  Calitatea materialelor si gama variata a culorilor pe care le folosim, modul de asamblare a mobilierului, ne recomanda cu incredere.

                          mobila bacaumobila bacau

Obiectivul nostru este sa oferim produse de calitate, mobila pentru apartamente si birouri, mobilier de sufragerie, dormitoare, bucatarie, mobilier pentru farmacii, pentru a satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi clientilor nostri .Ne-am mentinut pe piata datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti de serviciile noastre si a recomandarilor acestora. De aceea, indiferent de marimea comenzii, clientul este tratat cu aceeasi promptitudine, seriozitate, respect si amabilitate.

Servicii

  • Paturi
  • Seturi Tapiterie
  • Canapele
  • Seturi Sufragerii
  • Dormitoare pentru adulti
  • Saltele
  • Mese
  • OGLINZI
  • Mic Mobilier, Comode, Noptiere, Dulapuri