Mobila Cristuru Secuiesc

Laminker Center

Mobila Cristuru Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Cristuru Secuiesc: Laminker Center.

  mdffurniture_400Firma noastra, Laminker Center este preocupata in permanenta sa creeze o mobila de calitate, la comanda la un pret competitiv folosind materiale precum PAL, MDF cat si LEMN MASIV. Personalul folosit are un inalt grad de calificare, cu experienta in domeniu. Utilajele performante ne indreptatesc sa garantam ca produsele noastre de mobilier sunt de cea mai buna calitate. Seriozitatea si promptitudinea in executarea comenzilor sunt deviza firmei noastre.

 Mobila din lemn masiv semnfica eleganţă, rafinament, confort, şi creează o atmosferă exclusivistă, fie ca este vorba despre mobilă pentru casă sau mobilă pentru birou.Din lemn masiv se fabrica mese, scaune, fotolii, balansoar, mobilier de bucătărie,sufragerie, dormitoare, birouri etc.
  
 Mesele şi măsuţele din lemn masiv pot fi realizate  în combinaţie cu alte materiale cum ar fi MDF furniruit, sticlă si altele.

 Pot fi folosite atât în sufragerie, cât şi în restaurante, săli de nunţi, săli de protocol, conferinţe, mese destinate pentru cluburi, baruri, pub-uri, cafenele.

 O foarte mare varietate de scaune se poate realiza din lemn masiv: de la scaunele normale până lascaune cu spătar înalt, elegante, scaune înalte de bar, scaune cu braţe, cu elemente curbate, scaune balansoar în stil colonial.   Posibilităţile de prelucrare a lemnului masiv sunt extrem de foarte variate, astfel încât şi corpurile de mobilier din lemn masiv acoperă o gamă foarte larga de modele. 

 In producearea mobilei, folosim MDF sau pal melaminat, dupa preferintele clientilor nostri.

 highglossyacrylicmdfkitchencabinetsla27_400

 MDF-ul este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre,în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare. 

 Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acest lucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des la mobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folosit în bucatarie si in baie.

 ester_400_03

  Pal-ul este obţinut prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi o foarte buna rezistenţă. 

 Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mult mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ulhidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie de melamină care imită diverse nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: netedă,lucioasă sau perlata.

 

Servicii

 

  Producem mobilier din lemn masiv,MDF si pal melaminat pentru:

 • Mobila bucatarie
 • Mobila dormitor
 • Mobilier receptii
 • Mobila tineret 
 • Mobilier birou
 • Mobilier hoteluri
 • Mobilier baruri
 • Mobilier spatii comerciale
 • Mobilier dressing
 • Masute
 • Biblioteci
 • Mobilier baie

Galerie foto