Mobila Intorsura Buzaului

Mobila Bogdan

Mobila Intorsura Buzaului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mobila Intorsura Buzaului: Mobila Bogdan .

   382501_436446599728234_995560793_n_400Inca din 2011, MOBILA BOGDAN, din Intorsura Buzaului, judetul Covasna cu activitate de productie de mobila la comanda si de serie din PAL melaminat si MDF , va pune la dispozitie o gama larga de produse cum ar fi:

  • Mobila bucatarie
  • Mobila living
  • Mobila birou
  • Mobila magazine

  Executam la comanda mobila din Pal Melaminat si proiectam mobila in functie de spatiul si nevoile dumneavoastra.

  In producearea mobilei, folosim MDF sau pal melaminat, dupa preferintele clientilor nostri.

  MDF-ul este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale în fibre,în combinaţie cu ceară şi răşini. Se produce sub formă de panouri, prin încălzire şi presare. 

  Densitatea medie se referă la dimensiunea fibrei lemnoase care intră în compoziţia plăcii. Acest lucru permite finisaje bune pe suprafeţe rotunde, lucru pe care îl putem observa cel mai des la mobila de bucătărie şi baie unde uşile corpurilor suspendate au marginea rotunjită. MDF-ul trebuie vopsit înainte, fiind mai rezistent la umezeală decât PAL-ul şi tocmai de aceea este mai des folosit în bucatarie si in baie.

  Pal-ul este obţinut prin presarea rumeguşului împreună cu un clei special care îi conferă duritate şi o foarte buna rezistenţă. 

  Cu cât densitatea este mai mare, cu atât PAL-ul este mult mai rezistent. Astfel, este obţinul PAL-ul hidrofugat sau PAL-ul ,,chior” cum îl denumesc tâmplarii. Ulterior, pe placa de PAL se aplică folie de melamină care imită diverse nuanţe de lemn, culori uni şi poate avea structuri diversificate: netedă,lucioasă sau perlata.

  40837_548966878476205_1471635793_n_400 

  Odata cu trecerea anilor, am invatat ca fiecare persoana trebuie tratata cu maxima seriozitate,atentie si respect. Inca de la inceperea activitatii noastre in domeniul mobilei,am incercat sa dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe gustul fiecarui client si adaptat oricarui spatiu de locuit.   Productia mobilierului se realizeaza cu echipamente de ultima generatie, specializate pe operatiuni specifice, dar si cu un personal foarte bine pregatit cu o mare experienta in acest domeniu.

  Dorinta noastra pentru viitor este sa dezvoltam productia  de mobilier pentru a reusi sa satisfacem si cele mai exigente gusturi si pentru a implini orice dorinta a clientilor in materie de amenajare interioara. Calitatea mobilierului produs de noi ne dorim sa ramana cartea noastra de vizita.

   

 

Servicii

 Produse unicat, de cea mai buna calitate si rezistenta in timp,precum: 

◦Dormitoare
◦Sufragerii
◦Bucatarii
◦Baruri
◦Pensiuni
◦Holuri
◦Birouri
◦Showroom-uri
◦Magazine
◦Spatii comerciale
◦Alte tipuri de lucrari